20 Квітня 2024, 18:19 | Реєстрація | Вхід
/ Дитячий курс «Поетична майстерність» - 21 Березня 2015

Дитячий курс «Поетична майстерність»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 21 Березня 2015 (Субота)
Час: 10:00
Вартість: 500 грн.
Місто: Київ
Місце: Музей книги і друкарства України
Адреса: вул. Лаврська, 9, корп. 9
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1274


21 і 28 березня в Києві відбудеться дитячий курс Івана Андрусяка «Поетична майстерність». Відомий письменник поділиться з маленькими слухачами теорією і практикою творення поезії та навчить основам віршування. Поезії всіх учасників курсу опублікують у колективній збірці. «Центр літературної освіти» приймає заявки на участь до 20 березня включно.



Програма курсу складається з 8 годин інтерактивних і практичних занять. Програма розроблена для дітей віком 8-12 років, для тих, хто хоче розширити літературний світогляд та оволодіти початками поетичної майстерності. 

Учасники курсу дізнаються про процес створення поезії та оволодіють практичним інструментарієм віршування: де шукати образи, метафори і героїв; як писати в різних поетичних жанрах і формах; звідки брати ідеї та натхнення, а також як знайти «власний голос». Вірші всіх учасників після закінчення курсу опублікують у колективній збірці. 


Як взяти участь? 

Щоб стати учасником курсу, потрібно заповнити реєстраційну анкету: http://goo.gl/VwNB14 Прийом заявок триває до 20 березня включно. Кількість місць обмежена – 20 осіб. Вік дітей – 8-12 років. Кожен учасник сплачує організаційний внесок – 500 грн (у вартість входить навчання, роздаткові матеріали, харчування, публікація віршів у книжці). 

Детальніше про курс читайте за посиланням: http://goo.gl/g8qOyQ 

Довідка про лектора

Іван Андрусяк – дитячий письменник, поет, літературний критик, перекладач, головний редактор видавництва «Фонтан казок», лауреат багатьох літературних премій. Увійшов у літературу на початку 1990-х як учасник літературного угруповання «Нова дегенерація». Критика вважає його одним із чільних поетів покоління «дев'ятдесятників». 


Дати проведення: 21 і 28 березня 2015 року (заняття будуть приходити по суботах з 09:00 до 13:00)
Місце: Музей книги і друкарства України (вул. Лаврська, 9, корп. 9) 
Контактна особа: Вікторія Матюша (050-358-19-99, litosvita.org @ gmail.com) 


Організатор: Центр літературної освіти
Організаційні партнери: портал «BaraBooka», НЦ «Мала академія наук України», Музей книги і друкарства України, УНВЦ «Рідна мова»
Інформаційні партнери: ART Ukraine, Платформа, Korydor, Літературний портал «Litcentr», Буквоїд, Друг читача, Читомо, ЛітАкцент


0 коментарів

Залишити коментар

avatar