29 Березня 2024, 01:35 | Реєстрація | Вхід
/ Презентації поетичної збірки «міліція карми» - 24 Лютого 2015

Презентації поетичної збірки «міліція карми»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Лютого 2015 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1077


12 лютого, в Івано-Франківську розпочинається тур молодого українського поета Михайла Жаржайла. У рамках туру, поет презентуватиме свою дебютну поетичну збірку, яка має назву «міліція карми». Окрім Івано-Франківська, тур охопить декілька міст Західної та Центральної України. Зокрема, у лютому вже заплановано презентації в Луцьку, Чернівцях та Вінниці. А у березні автор завітає до Тернополя, Житомира, Києва та Полтави.

Збірка «міліція карми» побачила світ навесні 2014 року, і того ж року  книгу було презентовано у Львові, а також у рідному місті автора – Рівному. 

Свій поетичний доробок Михайло представлятиме у вигляді медіапрезентації. Окрім традиційного читання віршів та спілкування з аудиторією, даний формат передбачає музичний супровід і використання візуальних образів, що дозволяє присутнім поринути у особливу атмосферу і розширити рамки власного сприйняття поезії. Вхід на всі заходи – вільний.

Найближчі презентації:

12 лютого, 18:30 – Івано-Франківськ, книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 5. пов.;
13 лютого, 19:00 – Луцьк, кав’ярня «Кофеїн», вул. Винниченка, 8;
21 лютого, 18:00 – Вінниця, кав’ярня «Чехов», Немирівське шосе, 6;
24 лютого, 19:00 – Чернівці, Літературний целанівський центр, вул. О. Кобилянської, 51.



Остап Сливинський так відгукнувся про збірку «міліція карми»: «Михайло Жаржайло, його письмо, його однолітки, його музика – це новий «біт», у якому знов чутно духів Ґінзберґових блаженних; скільки їх вже було, тих «бітів», а вони, бездомні духи 50-х, все перероджуються, все говорять до нас, не спроможні ні зійти нарешті в пекло, ні спастися. Вимкни мобільний телефон, – кажуть вони тепер вустами Жаржайла. – Вимкни телефон і слухай грозу. Не збуди звіра. Левітуючи, йди по воді. Ми змогли, отже, зможеш і ти іти».



Михайло Жаржайло — молодий поет родом з Рівного, раніше жив у Києві, а зараз — у Львові. Лауреат літературного конкурсу видавництва «Смолоскип» за збірку «міліція карми», учасник низки ключових літературних фестивалів України, організатор літературно-музичних заходів. Окремі вірші Михайла було перекладено польською, німецькою та англійською мовами.


Детальніше про тур можна дізнатися на сторінці: vk.com/karma_militia
Долучайтеся до подій у соц-мережах, і використайте можливість отримати збірку автора у подарунок.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar