28 Березня 2024, 21:53 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс учнівської творчості «Стань письменником!» - 1 Грудня 2014

Конкурс учнівської творчості «Стань письменником!»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 01 Грудня 2014 (Понеділок)
Час: 11:48
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1885




Photo: pogo.org

Київський національний університет імені Тараса Шевченка спільно з Національною Спілкою письменників України проводить Третій Всеукраїнський конкурс «Стань письменником!».

Метою Конкурсу є активізація творчих зусиль юнацтва, утвердження духовно-культурних цінностей як вирішального чинника побудови оптимального сучасного суспільства, пожвавлення виховної, просвітницької та патріотичної роботи серед учнівської молоді, розвиток інтелектуального потенціалу держави, поповнення професійних лав українських письменників, виявлення особливо обдарованих учнів та їх професійна орієнтація на подальше заняття літературною діяльністю шляхом отримання відповідної освіти в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Організатори конкурсу зазначають, що шукають молодих, талановитих, цікавих, яскравих особистостей, та оголошують, що участь у ньому полегшить вступ до Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Конкурс проводиться з 1 листопада по 31 грудня поточного року за такими номінаціями: «Поезія», «Проза», Драматургія», «Публіцистика», «Переклад».

Роботи з поміткою «Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «СТАНЬ ПИСЬМЕННИКОМ!»» приймаються за адресою: 01601, м. Київ, бульв. Т.Шевченка,14, ауд.117, кафедра теорії літератури, компаративістики і літературної творчості. Електронний варіант приймається за адресою: littvorchist@univ.net.ua


Сторінка у фейсбуку: «Літературна творчість КНУ»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar