19 Квітня 2024, 00:19 | Реєстрація | Вхід
/ Літературно-мистецький фестиваль "LITOPIK`14" - 29 Червня 2014

Літературно-мистецький фестиваль "LITOPIK`14"

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 29 Червня 2014 (Неділя)
Час: 15:41
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1153





Друзі, ми щиро раді запросити вас на Перший літературно-мистецький фестиваль "LITOPIK`14", котрий проходитиме з 25 по 27 липня у самому серці верховинських полонин Боржава (с. Верхні Ворота Воловецького району Закарпатської обл.). Цьогоріч фестиваль набуде вигляду триденного походу, протягом якого ми підкоримо одну з карпатських вершин - полонину Бозева (1095м.) 

Протягом трьох фестивальних днів буде проведено декілька літературників у яких візьмуть участь як ті автори, що самі виявлять бажання виступити, так і спеціально запрошені учасники. 

Ватість участі у цьому заході - 200 грн., до яких входитимуть витрати на харчування https://vk.com/topic-72974830_30037174 , облаштування наметового містечка та канцелярію.

Сеціально для вас організаційний комітет готує декілька сюрпризів, одним з яких є участь у фестивалі відомих сучасних українських літераторів!

Море спілкування, безліч нових знайомств, чудові вірші і така ж чудова музика, та, звичайно, неперевершені краєвиди недоторканих карпатських гір - ось що вас очікує в Закарпатті.

Тож, з превеликим нетерпінням чекаємо на зустріч з вами!)



"Спочатку буде Мовчання.

Занадто багато думок, занадто багато подій, занадто багато порожніх слів. Потрібно залишитися наодинці із собою, зосередитися на власному Я. І тоді відкриються двері у надвисоке. Голос Бога чути у тиші. Тиша забирає від нас почуття захищеності. Наші Думки отримують владу над буденними справами. Наші Страхи знімають вуаль, залишаючи лише відверте обличчя реальності. Наші Мрії звільняються від мотузок і можуть торкнутися перами хмар. Наша Любов огортає повітря, перебирається із язика на тіло, вдихаючи у мову жестів нові переживання.

Спочатку буде Мовчання. Бо тільки так ми зможемо почути себе, тільки так ми зможемо щиро вислухати один одного. 

Людині потрібен час. Нашого часу на Землі вистачає якраз на стільки, наскільки потрібно. Лише ми визначаємо власну старість чи молодість. Лише ми розподіляємо важливість подій та вчинків. Лише ми обираємо сутність власних днів. 

Ми пропонуємо Вам знайти час для себе. І для нашої Планети. Зробіть безцінний депозит у банк свого життя. Подаруйте собі тиждень спілкування із собою. Фестиваль «ЛітОпік» стане найкращим тижнем у Вашому житті, якщо Ви готові відмовитися від звичного ритму. 

У містах за нами чатують наші Звички. Ми поспішаємо встигнути все, а натомість виснажуємо власний організм. Ми намагаємося знайти розвиток та спілкування, а натомість віддаємо свою енергію Інтернету. Ми прагнемо до гармонії, але боїмося відступити хоча б на крок від деструктивного способу життя.

Приєднуйтесь до нас у пошуку Істини. Подаруймо другий подих власним легеням та легеням Закарпаття! «ЛітОпік» — екологічно-мистецький фестиваль на «піку» літа, літератури і нашої чудової Західної України. 

Розпочинаючи із роботи, ми зможемо більш виразно відчувати смак відпочинку. Тому «ЛітОпік» стартує із екологічною місією — вдихнути у Свалявський район Закарпаття чистоту наших думок і водночас прибрати засмічені гори. Станьмо кращими представниками людства, аби Земля могла гордитися своїми дітьми. 

Протягом перших трьох днів фестивалю гори не чутимуть слів, але ми зможемо чути голос стихії. Програма «ЛітОпіку» почнеться із різного роду медитацій, основна з яких — відмова від слів. 

Гори не знають слабких, вони віддають людям власну силу. Разом із еко-мистецьким походом Ви відкриєте для себе неперевершену красу Карпат. Маршрут, який ми обрали, створений для цього ідеально.

Завершимо свою подорож ми в обіймах Боржавського хребта у Воловецькому районі. І саме там нас чекає три дні розваг, гулянь та насолоди словом. Для цього ми збираємо письменників та музикантів з усієї України. Уже в п’ятницю розпочнуться читання за участі поетів зі Львова, Києва, Вінниці, Дніпропетровська, Чернігова, Сум та інших міст. У суботу ми покоримо іще одну вершину, аби там осягнути висоти слова — друге читання «ЛітОпіку». І ввечері стихія Вогню запалить кожного учасника мистецького еко-походу своєю пристрастю та енергією — нічні читання під відкритим небом. Музична частина фестивалю представить для вас як сучасні твори, так і автентичні стародавні мотиви.

Ми любимо кожного із Вас, наші дорогі учасники. Саме тому намагаємося максимально задовольнити Ваші смаки. Кухня мистецького еко-походу буде складатися із двох видів, серед яких як м’ясні, так вегетаріанські страви. 

«ЛітОпік» — це не просто тиждень енергії гір та мистецтва. Це сім днів, які Ви подаруєте собі."
Марічка Черничко, організатор


Группа Фестивалю Вконтакті: http://vk.com/litopik_14


0 коментарів

Залишити коментар

avatar