26 Квітня 2024, 21:43 | Реєстрація | Вхід
/ 22 квітня: «ХТО Я?». Євгенія Більченко та Мирослава Которович (м.Київ) - 17 Квітня 2014

22 квітня: «ХТО Я?». Євгенія Більченко та Мирослава Которович (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 17 Квітня 2014 (Четвер)
Час: 18:32
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 883



Музично-поетичний проект Євгенії Більченко (слово) та Мирослави Которович (скрипка) присвячений новітній історії країни.

Вірші Євгенії Більченко – українського літератора, лауреата низки міжнародних фестивалів, автора 10 книг, – були написані як живий щоденник Майдану. Автор текстів, уникаючи політичної агітації, показує революцію очима митця і філософа, тобто – крізь призму індивідуальних доль окремих людей. Класичні композиції Мирослави Которович збагачують поетичну сповідь яскравими музичними ілюстраціями. Перед слухачем і глядачем розгорнеться живий діалог двох художників, що на власному досвіді пережили з країною найбільш екстремальні її хвилини.

Під час концерту звучатимуть вірші Євгенії Більченко з двох нових збірників, тексти до яких писалися просто неба: «ЧЕЛО ВЕЧНОСТИ» (Донецьк, 2013) та «Кто я?» (Петербург, 2014). Гості вечора також матимуть змогу послухати бурхливу та сповнену жалю музику Шнітке та Шостаковича.

Отже, запрошуємо усіх небайдужих до болі і радості співвітчизників разом відтворити в пам’яті наші недавні події, поміркувати над складним теперішнім і разом заглянути у бентежне майбутнє.


Місцезнаходження: паб & арт-клуб «Бочка» на Подолі, 
вул. Верхній Вал, 22, ст. м. «Контрактова площа», Київ.
Початок: 22 квiтня о 19:00. Закінчення: 22 квiтня о 21:00. Вхід — 30 грн.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar