25 Квітня 2024, 15:35 | Реєстрація | Вхід
/ 11 березня: Проект «Літера-ТУРИ. Феномен Павла Тичини» (м.Київ) - 11 Березня 2014

11 березня: Проект «Літера-ТУРИ. Феномен Павла Тичини» (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 11 Березня 2014 (Вівторок)
Час: 15:39
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1010



В проекті Літературно-меморіального музею-квартири Павла Тичини "Літера-ТУРИ" відбудеться зустріч, присвячена постаті Павла Тичини - поета, музиканта, маляра, громадського діяча. На зустрічі піде мова про коло спілкування поета, його оточення, друзів, однодумців, родину. Також не залишиться поза увагою й творча спадщина Павла Тичини та зміст критичних статей про поезії Тичини Сергія Єфремова, Юрія Меженка, Андрія Ніковського.

В рамках зустрічі учасники зможуть скористатися нагодою та взяти участь в проекті "До Тичининої книги доторкнуся". Присутнім буде представлена шевченкіана з меморіальної бібліотеки Павла Тичини та надана супровідна інформація.

У музеї можна придбати художню та наукову літературу.


Проект «ЛІТЕРА-ТУРИ» покликаний розповісти усім бажаючим про ключові постаті української літератури, починаючи від Нестора Літописця та його «Повісті временних літ» і до сьогодення. Ми хопимо увагою і письменників, що вивчаються у шкільній програмі, і тих, хто поки що лишився за її обов'язковими регламентованими кимось зверху межами.

У цьому проекті братимуть участь як самі автори, так і відомі дослідники та літературознавці, які присвятили своє життя дослідженню життя та творчості українських письменників. Даний проект буде цікавий як вчителям, так і людям з не профільною освітою, тим, хто хоче розширити свої знання та набути нових.


Вартість участі в лекторії - 30,00 грн.

11 березня. З 11:00 по 14:00.
«Музей-квартира Павла Тичини», вул. Терещенківська, 5, кв.1,3
Сайт музею: http://tychyna.com/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar