28 Березня 2024, 17:08 | Реєстрація | Вхід
/ 1-3 листопада: DIY FEST 2013. Літературні заходи (м.Київ) - 24 Жовтня 2013

1-3 листопада: DIY FEST 2013. Літературні заходи (м.Київ)

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 24 Жовтня 2013 (Четвер)
Час: 10:50
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1263



З 1 по 3 листопада в кінотеатрі «Жовтень» у Києві відбудеться другий «DIY Fest». Свято збере  людей з різними світоглядами, але спільною метою – небайдужістю. Девіз – Заради людей. Заради тварин. Заради планети. 

В програмі свята: Яскрава акція-відкриття. Доповіді. Воркшопи. Літературні години. Кінопокази. Аукціон. Дискусії. Презентації книг. Акустичний концерт-закриття.

Головні теми – екодіяльність, захист тварин, велобезпека, веганофобія та етичний спосіб життя. 

На вас також чекатиме: фрімаркет, буккросінг, ігротека; виставка фоторобіт та картин від закордонних та вітчизняних художників-веганів; непопсова музика; унікальні особистості; найсмачніші веганські делікатеси. 

Фестиваль має й літературну складову:

1.11.2013 (20:00) - в конференц-залі кінотеатру "Жовтень" (вул. Костянтинівська, 26) відбудеться "1 veg" літературний слем, приурочений до міжнародного дня вегана, спрямований на популяризацію текстів вег, еко, ЗОЖ та людяної любові. 

На участь у слемі зареєструвалися учасники як веган і вегетаріанського світогляду, ті, що пасивно підтримують дану ідею, а також відомі слемери-веганофоби. Серед читців: Павло Коробчук, Василь Карп'юк, Артем Полежака, Рішка Палкіна, Мідна й інші.

Куратор першого вег-літературного слему: Вік Коврей — поет із Закарпаття, організатор щорічного фестивалю "Березневі Коти" в Ужгороді, активіст Морква Клубу. 

2.11.2013 (20:00) - в конференц-залі кінотеатру "Жовтень" (вул. Костянтинівська, 26) відбудеться літературний вечір "uk` rain ta madjary".  Читатимуть: Павло Коробчук, Мирослав Лаюк, Василь Карп'юк та в ролі "мадярів" веги - Венгринюк Коврей.

Приходьте! Дружню атмосферу гарантуємо!
Вхід вільний! 


Детальніше - www.morkva-club.org.ua 
Сторінки івенту в Фейсбуці та Вконтакті.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar