26 Квітня 2024, 16:53 | Реєстрація | Вхід
/ 5 липня: Поетичні читання учасниць проекту "ЗаРаЗа" (м.Київ) - 4 Липня 2013

5 липня: Поетичні читання учасниць проекту "ЗаРаЗа" (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 04 Липня 2013 (Четвер)
Час: 12:34
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 961



В рамках проекту поетичних читань молодих авторів «Заки зірка зійде» книгарня «Є» запрошує Вас на зустріч з Тетяною Запорожець, Оленою Рудою та Іриною Загладько (проект «ЗаРаЗа»), яка відбудеться 5 липня.

Початок — о 18:00

Ірина Загладько. Поетка, перекладач, фізик-теоретик. Народилась та виросла в Луцьку. Живе та працює у Львові. Учасниця різноманітних літературних читань, фестивалів, слемів. Одна з фіналістів Молодої Республіки Поетів, літературного конкурсу «Молоде вино», конкурсів відеопоезії «Грак» та «CYCLOP». Цьогорічний лауреат третьої премії літературного конкурсу від видавництва «Смолоскип». Організатор першого та наступних літературних слемів «Табуретка» у Луцьку. Шукачка чотирилисників та роздмухувачка кульбаб.

Олена Руда. Харківсько-волинська поетка, студентка-філолог, авторка збірки «Тут була я», лауреат премії"Молоде вино-2009".

Таня Запорожець. Мешканка Івано-Франківська. Учасниця літературної студії «Нобель». Публікації в журналі «Перевал», періодичних виданнях, антології «Дайте! Нобелівську премію українським поетам». Співорганізаторка літературних слемів у Івано-Франківську. Учасниця літературно-мистецького проекту «Оркестр Бобовата».


***
Адреса Книгарні «Є»:
вул. Спаська, 5,
ст. м. «Контрактова Площа».
Вхід вільний.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar