29 Березня 2024, 07:52 | Реєстрація | Вхід
/ 20 лютого: Презентація літературного проекту "Щоденник. Re: make" (Київ) - 19 Лютого 2013

20 лютого: Презентація літературного проекту "Щоденник. Re: make" (Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 19 Лютого 2013 (Вівторок)
Час: 11:11
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1191



Презентація проекту "Щоденник. Re: make" в книгарні "Є" (Київ)
20 лютого у книгарні «Є» (вул. Лисенка, 3, м. «Золоті Ворота») відбудеться презентація книжки літературно-мистецького проекту «Щоденник. Re: make», яка є результатом колективної творчості 73 учасників з різних куточків України та 12 провідних письменників сучасності. 

Про проект:

Кохання, час і тіло – головні герої книжки, яку організатори вирішили зробити у форматі соціальної мережі. Упорядники – Олександр Козинець та Сергій Русаков.

Проект «Щоденник. Re: make…» це вже друга спроба практики колективного написання книжки багатьма авторами одразу, і схожа за концепцією з реалізованим і виданим у 2010 році проектом «Щоденник». Однак, упорядники наголошують, що даний проект є більш зрілим і цікавішим, бо включає в себе, крім молоді, цілу когорту сучасних письменників: Олега Короташа, Дмитра Лазуткіна, Максима Кідрука, Любка Дереша, Владислава Шубєнкова, Павла Коробчука, Ірину Цілик, Богдану Матіяш, Альбіну Позднякову, Галину Крук, Світлану Богдан, Ірину Шувалову. 

Потрапити до проекту теж було непросто – учасники проходили відбір у експертів, серед яких були Ірен Роздобудько та Андрій Кокотюха. Вони дали шанс 73 учасникам, а чи оправдали учасники очікування експертів? Дізнавайтеся 20 лютого 2013 року.

На заході будуть присутні автори текстів книжки: як відомі українські письменники, так і ті, які роблять щойно перші кроки в літературі.

Протягом презентації у бажаючих буде можливість спробувати себе в написанні колективного щоденника наживо і презентувати свою роботу під кінець презентації.

Модератор заходу – Олександр Козинець, автор ідеї проекту, Сергій Русаков – упорядник книги.

Вхід вільний.

Сайт проекту: http://shchodennyk.blogspot.com/



0 коментарів

Залишити коментар

avatar