26 Квітня 2024, 05:45 | Реєстрація | Вхід
/ 8 лютого: презентація нового числа журналу "РАДАР" (м. Львів) - 5 Лютого 2013

8 лютого: презентація нового числа журналу "РАДАР" (м. Львів)

Категорія: «Події»
Дата: 05 Лютого 2013 (Вівторок)
Час: 12:33
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1317



Презентація журналу "РАДАР" у Львові
На початку 2010 року побачило світ перше число тримовного часопису "РАДАР”. Про те, що відбувалося відтоді, поговорять редактори й автори української частини.

Мова йтиме, зокрема, про останній номер "РАДАРу”, підготовлений "у настрої Шульца”, — тут зібрані тексти як відомих шульцознавців, так і дещо несподіваних авторів. Серед тих, хто в числі розмірковує про "свого Шульца", - Юрій Андрухович, Юрій Винничук, Юрко Прохасько, відомий польський прозаїк Маріуш Сєнєвіч, британсько-німецька письменниця Рут Фрухтман і багато інших.

У презентації візьмуть участь Наталка Сняданко, Остап Сливинський, Юрій Винничук, Катерина Оніщук, Христина Назаркевич. Будуть тексти, розмови про переклади, і, звичайно ж, дарування журналу всім присутнім.



«РАДАР» публікує поезію, прозу, драматургію, репортажі, критику, есеїстику. Все, що є літературою в її широкому та мультимедійному сенсі. 

Друкований «РАДАР» – це тематична добірка текстів, натомість інтернет-сайт присвячений поточному та актуальному, до того ж він виконує роль інформаційного ресурсу, зосередженого на літературних та культурних новинах із трьох країн – Польщі, Німеччини та України.

Видавець часопису – Асоціація "Вілла Деціуша”. Підтримка — від Фундації польсько-німецької співпраці та Міністерства культури і національної спадщини Республіки Польща.


8 лютого, початок о 18:00.
Адреса презентації: м. Львів, проспект Свободи, 7, Книгарня "Є".



0 коментарів

Залишити коментар

avatar