19 Квітня 2024, 09:25 | Реєстрація | Вхід
/ Арт-клуб Білої Церкви "Berkley Perkins" запрошує поетів на свою сцену. - 5 Лютого 2013

Арт-клуб Білої Церкви "Berkley Perkins" запрошує поетів на свою сцену.

Категорія: «Новини»
Дата: 05 Лютого 2013 (Вівторок)
Час: 11:43
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1501



Любі автори ЛітФесту та його гості! 

Пише до вас поетка та колобродка Світлана Варламова із маленького провінційного містечка. Хочу поділитися з вами пречудовою новиною. Радість і благодать осяяла Київщину – нарешті у Білій Церкві відкрито арт-клуб! Той самий легендарний Берклей Перкінс, якій вже заявляв про себе, але за сумним збігом обставин був вимушений зачинитися на довгі канікули. На нове приміщення, нову апаратуру і нове відкриття засновники клубу збирали гроші усією Україною (http://freezone.in.ua/bp/), але зараз мова не про це. 

Основна тема мого меседжу ось: новий Берклей Перкінс дуже хоче, аби на його сцені виступали найталановитіші поети, письменники та музиканти. Особисто я відповідаю за літературне наповнення його простору, тому хочу запросити вас, найталановитіші, приїхати до Білої Церкви і вдарити поетичного чи іншого року у цій дірі. Нам уже вдалося заманити до себе таких зірок сучасної поезії як Андрій Мединський, Оксана Боровець, Олена Шелкова, Павло Коробчук, Таня-Марія Литвинюк, Євгенія Баранова. Якщо вам трохи стрьомно, можете розпитати у них про те, як Біла Церква приймає гостей. 

Отже, щонеділі о 17:00 в Білій Церкві в арт-клубі «Берклей Перкінс» (пл. Торгова, 8, БРУМ) відбуватиметься захід під назвою «Літературні посиденьки зі Світланою Варламовою». Якщо ви маєте бажання, час, можливість – приїжджайте до нас виступати. Вас дуже чекає вузьке, але тепле коло білоцерківської інтелігенції. Щоби обговорити детально дати, умови та інші питання, пишіть мені на masazhoka@gmail.com, дзвоніть на 093 93 23 044, заходьте на http://vk.com/litclub_bc. Усім цьомки-цьомки!

P.S.: Ті, хто вже у нас відмітився – приїжджайте ще!
P.P.S.: Також у нас можна проводити художні та фото-виставки, ярмарки, презентувати книжки, показувати кіно, читати лекції.

Сайт "Berkley Perkins": http://freezone.in.ua/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar