20 Квітня 2024, 12:11 | Реєстрація | Вхід
/ 26 січня: Ярослав Джусь (музика) та Таня-Марія Литвинюк (поезія) (м. Київ) - 18 Січня 2013

26 січня: Ярослав Джусь (музика) та Таня-Марія Литвинюк (поезія) (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 18 Січня 2013 (П'ятниця)
Час: 14:10
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1961



26.01.13. СУБОТА. 18:00
ЯРОСЛАВ ДЖУСЬ, ТАНЯ-МАРІЯ ЛИТВИНЮК; 

- традиційний квартирник у січні; 
- музика, поезія та творчі сюрпризи.

ЯРОСЛАВ ДЖУСЬ: український бандурист, композитор, аранжувальник, співак, лауреат багатьох міжнародних та вітчизняних музичних конкурсів, півфіналіст телепередачі «Україна має талант 2».

ТАНЯ-МАРІЯ ЛИТВИНЮК: сучасна талановита українська поетеса. Учасниця різних літературних фестивалів: "Відкриті Небеса" (Київ), "День незалежності з Махном" (Гуляйполе), "Сліва-фест"(Київ), "Руді тексти"(Кривий Ріг) "Мімікрія" (Дніпропетровськ), "Духовка"(Рівне), фестиваль «Трипільске коло» (Ржищів),"Країна Мрій" (Київ), "Текстура" ( Харків), "Гоголівка" (Ніжин),"Розкуття" (Хмельницький), переможниця поетичного батлу у Києві (рок-клуб "Ленин"), лауреат конкурсу "Молоде вино". Виступала на форумі видавців у Львові, на фестивалі театралізованих поетичних читань "Пожежна Драбина" (Львів), на семінарі слов'янської молоді у Брянську (Росія), паб " Big Ban" у "Dream Town" та багатьох мистецьких галереях. Постійно експериментує з музикантами. Ініціатор літературно-музичного вечора "У смузі світла" у Києво-Могилянській Академії, співзасновниця фестивалю "Гоголівка".


Таня-Марія Литвинюк


Ярослав Джусь

Тандем ТАНІ-МАРІЇ та ЯРОСЛАВА утворився, коли вони дізнались, що обоє народилися в один день, 8 січня, і вперше вирішили відмітити цю подію разом у творчому дусі.



ВХІД: з мандаринками:)

Де: Mainstream Girls Gallery, Туровська, 31
Коли: 26 січня, о 18:00
Подія Вконтакті: http://vk.com/club48128707


0 коментарів

Залишити коментар

avatar