19 Квітня 2024, 04:39 | Реєстрація | Вхід
/ 22 листопада: "Три голоси жіночої поезії". Таня-Марія Литвинюк, Вікторія Черняхівська, Анна Малігон. (м. Київ) - 19 Листопада 2012

22 листопада: "Три голоси жіночої поезії". Таня-Марія Литвинюк, Вікторія Черняхівська, Анна Малігон. (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 19 Листопада 2012 (Понеділок)
Час: 20:11
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1616



22 листопада у Музеї-квартирі П.Тичини (м. Київ, вул. Терещенківська, 5, кв. 1,3) 
відбудеться поетичний вечір під назвою "Три голоси жіночої поезії".

У читаннях братимуть участь три поетки: 
Таня-Марія Литвинюк, Вікторія Черняхівська, Анна Малігон.

Анна Малігон.

Лауреат обласних, всеукраїнських і міжнародних літературних конкурсів: «Молоде вино», «Гранослов», «Культреванш», «Смолоскип», «Ватерлінія», Міжнародної україно-німецької премії ім. Олеся Гончара (2009). За фахом – філолог.

Брала участь у нарадах творчої молоді (м. Коктебель, 2002р.; м. Ірпінь, 2002—2011 рр.) та літературних фестивалях (літфест у рамках Форуму видавців у Львові, «Київські лаври», «Гоголівка» та ін.).

Публікувалася у численних літературних альманахах, антологіях, періодиці («Березіль», «Вітчизна», «Кур’єр Кривбасу», «ШО», «Однокласник», «Літературна газета» тощо).

Стипендіатка Київського міського голови для обдарованої молоді (2010, 2012).
Член Національної спілки письменників України. Авторка поетичних збірок «Дзвінок у двері» та «Переливання крові».


Вікторія Черняхівська.

Народилася 21 березня - на Всесвітній день поезії, а вірші почала писати на першому курсі інституту, зачарована богемними студентами у старих в'язаних шарфах.

Ці п'ять інститутських років увійшли до першої поетичної збірки «Я, ти, він, вона», де вірші - про місто, погляди, доторки. І про шарфи, звісно.
Також друкувалася в антології поезії двотисячників «Дві тонни», «Харківська Барикада №2», в «Альманасі» Другого міжнародного літературного фестивалю 14 Форуму видавців у Львові, у літературно-мистецьких альманахах «Святий Володимир» і «Золота Доба»; перекладені вірші надруковано в часописі «Pobocza».


Таня-Марія Литвинюк. 

Народилася 8 січня 1987р. на Вінниччині. Закінчила філологічний факультет Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя. Згодом - Могилянську Школу Журналістики (магістерська програма). Дуже люблю зустрічний вітер і мокрий від дощу асфальт. А ще - мандаринки, теплий чай і теплі обійми.



Вхід на подію: вільний.
Початок: о 18:00.
Адреса: Музей-квартира П.Тичини, м. Київ, вул. Терещенківська, 5, кв. 1,3.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar