20 Квітня 2024, 17:33 | Реєстрація | Вхід
/ Прийом заявок на участь у конкурсі «Малахітовий носоріг» - 1 Листопада 2012

Прийом заявок на участь у конкурсі «Малахітовий носоріг»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 01 Листопада 2012 (Четвер)
Час: 11:46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1434


Стартував прийом заявок на участь у поетичному конкурсі «Малахітовий носоріг». До 12 грудня 2012 року кожен, хто пише вірші, може висловити бажання взяти участь у конкурсі одного вірша. Творчий вечір відбудеться 15 грудня у вінницькому турклубі «Меркурій».

У конкурсі беруть участі вірші без зазначення прізвищ авторів (всі вірші на час проведення конкурсу кодуються під номерами). Ім’я переможця відкривається після загальної відкритої процедури голосування всіма присутніми.

Пополювати на малахітового носорога можуть вінничани, або жителі інших міст. Віковий ценз учасників – необмежений. До конкурсу допускається один вірш українською або російською мовою обсягом до 40 рядків.

Як здійснюється відбір віршів? 

Надсилайте свої вірші до 12 грудня (автору рекомендується дати своєму твору назву з одного-двох слів). 14 грудня експертне журі проводить відкрите засідання (присутня преса) і відбирає 18 конкурсних віршів. Імена конкурсантів будуть зашифровані організаторами і не будуть відомі експертам. Які саме вірші пройшли відбір, можна буде дізнатись лише під час проведення вечора. Вірш, навіть пройшовши відбір журі, допускається на конкурс лише за умови реєстрації та особистої присутності претендента на вечорі в «Меркурії» (якщо автор відсутній - вірш знімається з конкурсу). Автори віршів, що пройшли відбір, отримають диплом лауреатів конкурсу «Малахітовий носоріг - 2012».

Вірш-переможець і кращий читець визначаються голосуванням жетонами, виданими на вході всім, хто прийшов. Віршотворцеві дістається фігурка носорога з конголезького малахіту, а кращому читцю – не менш цікавий приз.

Вірш допускається на конкурс тільки за умови особистої присутності претендента на вечорі в «Меркурії». Вірші без вказівки авторства можуть бути прочитаними зі сцени охочими до декламації учасниками вечора. Реєстраційний внесок – 20 гривень для всіх учасників конкурсу, які прийдуть на поетичний вечір. 

У програмі творчої зустрічі запланований конкурс «Відкритий мікрофон», конкурс одного вірша «Малахітовий носоріг – 2012», виступ музичного гурту Banditoz Band та ще багато цікавого. Переможів визначатимуть одразу в кількох номінаціях – «Найяскравіший авторський виступ», «Кращий читець» та «Володар малахітового носорога 2012». 

Конкурс проводиться під патронатом відділу у справах сім’ї та молоді Вінницької міськради.

Вірші можна надсилати на електронну адресу juliya.zotova@gmail.com.
За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном: +38 (093) 755-83-05, Юлія Зотова.

Конкурс Вконтакті: http://vk.com/event44638285 
Конкурс на Facebook: http://www.facebook.com/events/294712827295959/
Інформація: ВинницаОК.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar