29 Березня 2024, 02:09 | Реєстрація | Вхід
/ Meridian Czernowitz цьогоріч відбудеться у Чернівцях, Хотині й Кам’янці-Подільському. - 20 Липня 2012

Meridian Czernowitz цьогоріч відбудеться у Чернівцях, Хотині й Кам’янці-Подільському.

Категорія: «Новини»
Дата: 20 Липня 2012 (П'ятниця)
Час: 13:53
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1516


Триватиме поетичний фестиваль з 6 по 9 вересня.

На початку вересня у Чернівцях відбудеться третій за ліком Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz. Окрім поетичних читань та презентації вперше у рамках фестивалю відбудеться книжкова виставка за участю видавництв з України, Польщі, Австрії, Німеччини та Швейцарії.

Цьогоріч  Meridian Czernowitz відбудеться у межах Подільсько-Буковинського туристичного кластеру і пройде під гаслом "Один фестиваль - три міста: Кам'янець-Подільський, Хотин, Чернівці". Основною "сценою" залишатимуться Чернівці, а до Хотина і Кам'янця-Подільського з читаннями та перфоменсами завітають учасники фестивалю. Для охочих чернівчан відвідати презентації у цих містах буде організовано спеціальні автобуси.

- Розширити фестиваль вирішили ще взимку, - розповідає прес-секретар фестивалю Meridian Czernowitz Лілія Шутяк. - Таким чином хочемо залучити до фесту якомога більше любителів поезії, туристів і пересічних буковинців. Можна сказати, освоюємо нові території.

На фестиваль до Чернівців приїдуть Юрій Андрухович, Оксана Забужко, Іздрик, Іван Малкович, Ірена Карпа та її гурт "Qarpa", Дмитро Лазуткін, Андрій Любка, Остап Сливінський та чимало поетів із закордону.

Віталія КОЗМЕНКО

0 коментарів

Залишити коментар

avatar