20 Квітня 2024, 17:59 | Реєстрація | Вхід
/ Оприлюднено умови участі у Міжнародному книжковому «Форумі видавців у Львові». - 14 Червня 2012

Оприлюднено умови участі у Міжнародному книжковому «Форумі видавців у Львові».

Категорія: «Новини»
Дата: 14 Червня 2012 (Четвер)
Час: 15:02
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2086



Запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародному книжковому «Форумі видавців у Львові»У рамках Форуму відбудуться такі події:

  • 19-ий Львівський міжнародний книжковий ярмарок 13-16 вересня 2012 р.
  • 18-ий Всеукраїнський конкурс на вручення Премії «Найкраща книга Форуму-2012» 1 липня – 1 вересня 2012 р.           
  • 7-ий Львівський міжнародний літературний фестиваль 12-16 вересня 2012 р.
  • 5-ий Львівський видавничий бізнес-форум 12-16 вересня 2012 р.
 
Публікуємо умови участі і Реєстраційні форми для участі в одній з цих подій, а саме у 19-му Львівському Національному книжковому ярмарку «Форум видавців», який відбудеться 13-16 вересня 2012 р. Експозиція ярмарку буде розміщена в Палаці Мистецтв, вул. Коперника, 17. 


Звертаємо вашу увагу на зміни порівняно із 2011 р.  

- розмір організаційного внеску знижено і встановлено на рівні 10%;
- 13 вересня – День професійного спілкування, вхід для відвідувачів – закритий;
- заявки на участь приймаються до 25 червня, продовження терміну можливе лише у випадку наявності вільної виставкової площі;
- заявки на роздрібну торгівлю приймаються, у першу чергу, від видавців, потім – від решти категорій учасників;
- з’явилися додаткові можливості реклами, зокрема, розміщення ваших рекламних матеріалів на підвісних рамках-розтяжках (постерах) під час ярмарку;
- для здійснення роздрібної торгівлі на ярмарку суб’єкти торгівлі на загальній системі оподаткування повинні самостійно зареєструватися платниками місцевих податків у ДПІ Галицького району м. Львова, без такої реєстрації здійснення несанкціонованої торгівлі передбачає відповідальність згідно чинного законодавства. Для суб’єктів торгівлі, що знаходяться на спрощеній системі оподаткування, реєстрацію здійснювати не потрібно.

Просимо не баритися з надсиланням заявок. Місць, як це буває останні 6 років, може забракнути, тим більше, що про своє бажання збільшити минулорічні площі вже заявило багато учасників. Також наші постачальники послуг вказали у свої договорах, що після 1 липня ціни можуть зрости. У цьому випадку ми будемо змушені також підвищити ціни. Ми зробимо все можливе, щоб ваші заявки були оброблені якісно і своєчасно і щоб ви отримали рахунки за участь ще до настання сезону відпусток. Просимо дотримуватися вказаних в рахунках термінів оплати. Якщо оплата не надійде у вказаний в рахунку термін, – заявка вважатиметься анульованою, і ми не зможемо зберегти ваше місце.

Просимо заздалегідь надсилати документи, потрібні для оформлення дозволу на торгівлю і патенту. Без цих документів ми не зможемо зарезервувати для вас бажані торговельні місця і надати вам підтвердження реєстрації.

Не вагайтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями чи побажаннями. А ваші пропозиції, які допоможуть нам зробити ярмарок ще кращим та ефективнішим для учасників і відвідувачів, ми постараємося втілити в життя.
 
З любов’ю, повагою та сподіваннями на краще
ваша Олександра Коваль
 
Умови участі та додатки для завантаження



0 коментарів

Залишити коментар

avatar