25 Квітня 2024, 11:46 | Реєстрація | Вхід
/ 16 квітня: Читання віршів Мідної за участю акторів та поетів (м. Київ) - 5 Квітня 2012

16 квітня: Читання віршів Мідної за участю акторів та поетів (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 05 Квітня 2012 (Четвер)
Час: 11:39
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1454



16 квітня о 20:30 у книжковій кав’ярні «Бабуїн» вишукані чоловіки, популярні поети і актори, читатимуть вірші Мідної. Вони єдині знають хто вона – молода, прониклива, магнетична – і готові поділитися цим із Вами, відкриваючи нову сторінку української поезії.
 

Поети Дмитро Лазуткін, Олег Коцарев і Михайло Жаржайло, виконавець головної ролі у фільмі «ТойХтоПройшовКрізьВогонь», актор дубляжу і театру «Київ» Дмитро Лінартович, актор «Театру на Подолі», власника шести золотих пекторалей цього року, Артем Мяус, голос героїв головних фільмів кінопрокату, актор театру «Київ» і «Браво» Петро Сова.
 
Мужні, харизматичні володарі літературних премій та головних ролей, у виставах, вигаданих історіях та чиїхось життях читатимуть поезію Мідної. Чи вдасться чоловікам передати те, що на серці у молодої жінки? Чи зможуть слова Мідної з їхніх вуст запасти в душу найвибагливіших читачів? Ви станете свідками народження чогось особливого. Це буде прекрасний вечір.
 
«Хлопчаки у школі часто бавилися волоссям своєї сусідки, що сиділа попереду, підводячи до нього наелектризовані кулькові ручки чи пластмасові олівці. Отак і я читав Мідну поезію, бавлячись із уявним волоссям. Спочатку несерйозно, потім заворожено, без розуміння, а потім хапався кожного слова, звісно, ще не до кінця сприймаючи зміст, бо читачеві самому належить «доглядати» за цим текстом, як за квітами у кімнаті, що не завжди до снаги чоловіку. «коли напоєно спраглих/ а ріки наповнено/ склянка порожня/ перша фраза будує нову історію» – ось такою я бачу Мідну поезію, якою не напиваєшся з першого разу, і в цьому, мабуть, її найбільша принада,» Михайло Жаржайло.

16 квітня, понеділок, 20:30 | «Бабуїн» | вул. Петлюри,10
 
www.midna-ua.livejournal.com
www.vkontakte.ru/midna_official_page
www.facebook.com/pages/MIDNA/338733959476251

Аккаунт Мідної на Літфесті: http://litfest.ru/index/8-2886
Інформація про поетів та акторів: http://platfor.ma/art/4f7b024ecf510/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar