29 Березня 2024, 16:07 | Реєстрація | Вхід
/ 13 березня: Поетично-музична вистава «Інкрустації» (м. Київ) - 6 Березня 2012

13 березня: Поетично-музична вистава «Інкрустації» (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 06 Березня 2012 (Вівторок)
Час: 14:29
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1155



13 березня 0 19.00 Молодий театр презентує поетично-музичну виставу «Інкрустації», що складається з віршів  відомої сучасної української поетеси Ліни Костенко.  

Поруч з актрисою  Лідією Вовкун, яка читає вірші, образний світ вистави, його музично-пісенний ряд  творять  відомі співачки Леся та Галина Тельнюк. До вистави, що складається з трьох умовних частин – Дорога до любові, Я і Світ, Я і Вічність, увійшли вірші з різних поетичних збірок авторки: "Крізь роки і печалі”, "Безсмертним рухом скрипаля”, "Осінні сонети”, "Інкрустації”, "Летючі катрени”, "Душа шукає ….. в словах”.  Три жінки, які весь час присутні на сцені, створюють мінливий образ великої поетеси, її тонку філософію. Візуальний ряд вистави, а це комп’ютерна гафіка, відголошує  душевні переживання героїнь.  Поєднання комп’ютерної технології і живої людської душі, механічного інтелекту і творчого акту митців надає виставі  особливого звучання.

Багато хто відпочиває душею за читанням її проникливих, лірично-схвильованих, а подекуди гостро-публіцистичних рядків. Багато хто саме її рядками розпочинає своє відкриття поезії, історії, України. Гостра, дошкульна, уїдлива, непримиренна у публіцистичних виступах та громадських акціях, та ж сама Ліна Василівна була і є Берегинею у сім’ї. Люди з великої літери не потребують реклами та зайвих слів: Вони самі – історія, Вони – поза і понад Часом та Суспільством. Їх можуть не розуміти (але Вони й не потребують того), їх можуть не оцінити (але Їм то найчастіше – байдужісінько), але… Але такі Митці НЕ МОЖУТЬ МОВЧАТИ з власною совістю… І краще будь-яких сторонніх, зовнішніх характеристик їх проявлює власна ж творчість.

Квитки можна придбати в касі театру 
за адресою вул. Прорізна, 17
тел. каси 278-73-92



0 коментарів

Залишити коментар

avatar