29 Березня 2024, 15:56 | Реєстрація | Вхід
/ 18 грудня: Андрухович і Karbido презентують «Абсент» (м. Київ) - 16 Грудня 2011

18 грудня: Андрухович і Karbido презентують «Абсент» (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 16 Грудня 2011 (П'ятниця)
Час: 17:47
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1086



18 грудня о 19.00 в Національній музичній академії України ім. Чайковського (Київська консерваторія-вул. Архітектора Городецького, 1/3).відбудеться концерт Юрія Андруховича і гурту Karbido.
 
«Абсент» - третя частина музично-поетичної трилогії, авторами та виконавцями якої є польський гурт Кarbido і український письменник Юрій Андрухович. Попередніми частинами трилогії - альбоми «Самогон» та «Цинамон» та їхні концертні втілення на сценах України та Польщі - стали помітним, широко дискутованим явищем сучасної незалежної культури.

Ідея «Абсенту» - створення синтетичної лірико-музичної програми (голос поета, тексти, музика), підсиленої та доповненої візуалізацією (відео-арт у найрізноманітніших формах та проявах). Програма створюється за мотивами роману Юрія Андруховича «Перверзія».

Творці «Абсенту» уявляють його як оригінальний саунд-трек до фільму, знятого невідомим режисером і ніколи не реалізованим. Усе, чим диспонуємо - фрагменти, залишки, епізоди, уривки, натяки на колишню цілісність, окремі пісні, сюїти, мелодекламатичні моно- і діалоги, інструментальні версії забутих опер та кантат. Багатомовність і багатозначність - як у прямому, так і в переносному значеннях.

Остаточною метою проекту є створення багаторівневого складного і захопливого дійства з музики, слів, інтонацій, світла, відео.

Джерело: Буквоїд


0 коментарів

Залишити коментар

avatar