25 Квітня 2024, 13:37 | Реєстрація | Вхід
/ У Тернополі вдруге пройде «Джура-фест» - 10 Травня 2011

У Тернополі вдруге пройде «Джура-фест»

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 10 Травня 2011 (Вівторок)
Час: 10:19
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1339


З 11 по 13 травня в Тернопільському драматичному театрі відбудеться книжковий фестиваль «Джура-фест».

Поспілкуватися з авторами і видавцями та й просто купити книги можна буде упродовж цих днів з 10 до 18 години. Цього року «пофестивалити» до Тернополя приїдуть, зокрема, Влада Прокаєва, Тарас Прохасько, Іван Андрусяк, Марія Чумарна, Андрій Бачинський.

Вперше до Тернополя приїдуть видавництва «Розумна дитина», «Смолоскип», «Добра читальня». Раді будемо бачити знову видавництва «Зелений пес», «Старий лев», «БАК», «Видавництво Києво-Могилянської академії» та багато інших. Загалом до Тернополя приїде 39 видавництв, які представлять свої видання та авторів.

Благодійний фонд Влади Прокаєвої «Обдаровані діти — майбутнє України» розробив Всеукраїнський соціально-культурний проект «З книгою в серці» та соціальну фотовиставку «Зірки. З книгою в серці». Цю виставку, відкриття якої відбудеться 11 травня о 13.00 тернополяни побачать завітавши до «Бункерімузу». Цього ж дня на всіх гостей очікує офіційне відкриття фестивалю о 15.00 та творчий вечір Олександра Смика на малій сцені драмтеатру о 19.00.

Ще однією «родзинкою» стане вечір співаного слова, що відбудеться в обласній філармонії 12 травня о 18 годині (вхід вільний), де свої пісні виконуватимуть відомі барди, а 13 травня у Тернопільській обласній філармонії для всіх гостей фестивалю і тернополян концерт даватимуть музиканти Тернопільського музичного училища імені Соломії Крушельницької. Приїде спеціальний гість Валерій Маренич, будуть виступати також Сергій Лазо, Леся Романчук, Олег Герман, Руслан Воньо, Наталка Криничанка, Олександр Смик, отець Василь Брона та багато інших.

Джерело: Буквоїд



0 коментарів

Залишити коментар

avatar