28 Березня 2024, 16:29 | Реєстрація | Вхід
/ 7 листопада – презентація нової книги Павла Коробчука «Кайфологія» - 4 Листопада 2010

7 листопада – презентація нової книги Павла Коробчука «Кайфологія»

Категорія: «Події»
Дата: 04 Листопада 2010 (Четвер)
Час: 11:33
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1334



7 листопада (неділя) в 19:00 у фестиваль-ресторації відбудеться презентація нової книги Павла Коробчука «Кайфологія». Книга Павла являє собою нову книгу поезій соціального і трансцендентного спрямування. У збірку увійшли твори останніх трьох років творчості, тож у голодного до найякіснішої української поезії читача не знайдеться альтернативи не відвідати захід! А оскільки Павло – переможець чи не найбільшої кількості слемів серед українських письменників, його виступ ніколи не залишає слухача байдужим.

В рамках презентації книги відбудуться виступи акустичного гурту «Наголос На Голос», а також рок-гуртів «Риби» та «Райдо».

Акустичний гурт «Наголос На Голос» не перший рік дарує радість і міцність духу своїм слухачам. Двоє голосистих дівчат із гурту тримають в емоційній напрузі від початку свого пронизливого виступу і до його закінчення, обклавши шкіру всіх навколо корінням дерев та шаманською енергетикою.

Молодий київський гурт «Риби» увібрав у себе добротні традиції фанк-року й пост-гранджу. Хлопці вміють розігнати хмари суму і змусити пропітніти усі футболки присутніх в межах тієї території, в якій чути звуки їхнього драйвового тріо.

На закінчення вечора виступить гурт «Райдо». Всі ланки музики старанно налагоджені і слухачам не залишатиметься нічого іншого, як мліти в приємностях від мелодійних переливів – від лаунджу до джазу, від брит-попу до року.

Орієнтовна ціна книги Павла Коробчука «Кайфологія»: 20 – 25 грн.

Коли:
 7 листопада (неділя) в 19:00
Вхід: вільний

Карта места проведения мероприятия:
 


Ссылки по теме:
----------------------
- Творческий вечер московского писателя Владимира Козлова
"Арт-ШУМ" и "Литера_Dnepr" 14 октября в «Диване»
5 октября – День рождения журнала «ШО»!


0 коментарів

Залишити коментар

avatar