24 Квітня 2024, 15:53 | Реєстрація | Вхід
/ Названо переможців Шевченко-Фесту - 27 Травня 2010

Названо переможців Шевченко-Фесту

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 27 Травня 2010 (Четвер)
Час: 17:23
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1216



У Львові на ІІІ Фестивалі-конкурсі «Шевченко-Фесті», що пройшов із 21 по 23 травня, переможцями у п’яти номінаціях стали представники Сімферополя, Черкас та Львова.

Про це 27 травня повідомив координатор фестивалю Орест Кондратович.

Зокрема, у номінації «Пісня» - І місце зайняв гурт «3 в 1» (Львів) та Андріана Мильчук (Львів); ІІ місце – гурти «Залізний Хрест» (Львів) та «Подорож по вертикалі» (Львів); ІІІ місце – дует Радиша Віталія і Чурука Олега (Чернівці) та Марія Семенова (Львів).

У номінації «Малюнок»: I місце – Хома Катерина (Львів); II місце – Татарина Анастасія (Львів); III місце – Лойко Тетяна (Київ).

У номінації «Фотографія»: І місце – Катерина Тихонова (Золочів).

У номінації «Поезія та проза»: І місце – Кнюпа Юлія (Черкаси); ІІ місце – Бондаренко Тарас (Львів), ІІІ місце – Трач Вікторія (Тернопіль).

У номінації «Театр»: І місце – Зразкова театральна студія «Світанок» (Сімферополь), Зразковий театр масових видовищ «Полтавські балаболки» (Полтава); ІІІ місце – театр «Гармидер» (Луцьк).

23 травня відбувся завершальний етап ІІІ Молодіжного фестивалю-конкурсу «Шевченко – Фест». Участь в заключному гала-концерті окрім переможців конкурсу, взяли гості Фестивалю – гурти BANDURBAND, «І кров по долині», «Тарасова ніч», «Калич-Блюз».

Источник: Буквоїд



0 коментарів

Залишити коментар

avatar