28 Березня 2024, 20:16 | Реєстрація | Вхід
/ Молоде видавництво оголошує прийом творів - 19 Вересня 2021

Молоде видавництво оголошує прийом творів

Категорія: «Конкурси»
Дата: 18 Вересня 2021 (Субота)
Час: 23:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 1.0
Матеріал додав: ButenkoArtom
Кількість переглядів: 2996


Молоде видавництво за участі журналу «Сьогодення є Промова» оголошує прийом творів від авторів дебютантів.

Жанрових обмежень немає, проте пріоритетними напрямками будуть сучасна проза, наукова фантастика.

Окрiм рукописiв вашої дебютної книги наразi ми приймаємо до публікації у збiрцi прози «Рожевi хмари мого життя» невеликi оповiдання (до 45 т.c.) про сучасне життя в Українi (поезія не розглядається). Заявки до публікації у збірці приймаються до 19 вересня 2021 року включно.

Ви можете надiслати свiй твiр безпосередньо на пошту publishing@yepromova.com.ua або зробити це на сайті.

Порядок оформлення

Тема листа – заявка рукопис вiд *ПIБ*.

Заявки приймаються в форматi Word (.doc; .docx).

Назва файлу має включати ваше iм’я та назву: Р.Пiдгiрний «Чистосвiт» (або: Р.Підгірний «Чистосвіт» збірка Рожеві хмари).

У файлi на початку має зазначатися iнформацiя:
  • Iм’я автора чи авторiв,
  • назва твору,
  • синопсис (короткий опис сюжету), жанр, обсяг;
  • вказати, чи твiр написан повнiстю, або незавершений;
  • iнформацiя про автора, контактнi данi (пошта, телефон)
До розгляду приймаються повнi або неповнi (незавершенi) рукописи, обсягом 30 сторiнок А4, 14 pt (проте ви можете надiслати твiр повнiстю за бажанням). Заявки до «Рожевих хмар» мають бути завершені. 

Файл можна причепити до листа або в листi надати дiйсне посилання на хмарне сховище.

Рукописи не рецензуватимуться. Про рішення та укладення договору повідомимо окремо. Конкурс (основний) триває на постійній основі.

При виникненні будь яких питань пишіть у коментарях, або на пошту office@yepromova.com.ua 

ФОП Бутенко А.С., Cвiдотство реєстрації суб`єкта видавничної справи: ДК 7180; Свiдотство реєстрацiї ЗМI: КВ 24578-14518Р




7 коментарів

avatar
На каком языке можно присылать?
avatar
з цим питанням можете звернутися до організаторів конкурсу за адресою office@yepromova.com.ua
avatar
Публікація буде українською, ви можете прислати твір російською, проте краще надсилати українською. Ми можемо перекласти ваш твір.
avatar
0
4 Олександр Бондарчук • 14:40, 24 Серпня 2021
Вітаю!
Питання:
"Невеликi оповiдання (до 45 т.c.)"
45 тис символів з пробілами чи без?

"До розгляду приймаються повнi або неповнi (незавершенi) рукописи, обсягом 30 сторiнок А4, 14"

Правильно зрозумів - максимальний обсяг твору = 30 сторінок, чи незавершеного рукопису?
А інтервал який між рядками, і параметри полів? Це ж теж впливає на кількість сторінок)
avatar
Добрий день.
Оповідання приймаються на конкурс до публікації у збірці .45 т.с максимальний обсяг із пробілами, проте може бути трохи більше, так як не завжди набираємо необхідну кількість символів взагалі.
Надалі інформація стосується тільки рукописів для видання. Зазвичай перших 30 сторінок достатньо для розуміння, чи потрібно далі опрацьовувати твір. Тут обсяг твору вирішуєте ви. Стандартне оформлення, 1,5 інтервал і звичайні поля.
avatar
Вітаю! Коли очікувати результатів конкурсу? У листі вказано, що термін розгляду заявки до збірки 20 днів. На жаль, так і не дочекались відповіді.
avatar
0
7 Yuliya Ivashutkina • 09:46, 29 Вересня 2021
Добрий день! Тільки знайшла це запрошення до конкурсу! Є з чим прийняти участь. Вже запізно надсилати? Чи ще можна встигнути?

Залишити коментар

avatar