да, наверное. но текст не новый, хоть нигде кроме блога и не выкладывался, и я к нему уже так привыкла, что рука не поднимется менять о, да. я с тех пор и звездолетом обзавелась для скитаний :))
мультипликационный :)) если бы умела, нарисовала бы о них мультфильм )) а самолетные ангелы, перевозящие кошек, это прекрасно. чудесный сюжет для сказки :))
Со всей ответственностью заявляю, что автору было вовсе даже не плохо, автор вообще личность к депрессивным состояним не склонная. А что причесано на манер, вам не симпатичный, то уж что уж, всем не угодишь. Спасибо, что прочитали
Риби все знають (С) Насправді плвають і навіть не підозрюють, якими смислами іх перенавантажили. Щодо "кілька" - це для мене відкриття, ніколи такого не зустрічала, вважала, що це більше 2 і менше 10. Буду дуже вдячна за відсилання мене до відповідної матчасті, вивчатиму :))
ну так... і далі - на шорстку долоню мавпи, що на ній розмістився пітон, бо то ж мавпа тримає у себе перед носом усю ту конструкцію, і уважно-уважно вдивляється в неї, намагаючись роздивитись, що ж іще зробить маленький Максим, аби таки змусити тата купити нову машинку на радіоуправлінні.
нє, на це я піти не можу, там не рима з "серцю", звісно, але слова співзвучні і ця співзвучність мені тут, мабуть, важливіша, за збіг з-с. може, читачеві про те не йдеться, звісно, але ж я художнік, я так віжу :))
мені подобається, як той перший рядок дивнувато звучить через ту незвичну конструкцію. а щодо некошерно - такі да. і, що цікаво, виправити можно без жодних втрат. дякую за підказку