05 Травня 2024, 22:45 | Реєстрація | Вхід
/ Мікрофестиваль «СИНЕСТЕТИКА» в Палаці Хоткевича - 16 Грудня 2023

Мікрофестиваль «СИНЕСТЕТИКА» в Палаці Хоткевича

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 16 Грудня 2023 (Субота)
Час: 15:00
Вартість: Вільний донат
Місто: Львів
Місце: Палац Гната Хоткевича
Адреса: вулиця Кушевича, 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 198


мабуть, не дуже чесно було б вдавати, що три події в один день — це суто збіг, але і не хотілося б також зайвий раз перебільшувати масштаб, тому спільно з культурною івент-агенцію STRUK Music. Art. Emotions анонсуємо мікрофестиваль «СИНЕСТЕТИКА», який відбуватиметься 16 грудня з 14:00 по 20:00 у Палаці культури імені Гната Хоткевича. 

у рамках мікрофестивалю буде таке наступне: 

14:00–16:00 — зін-воркшоп «ТАКТТИЛЬНІСТЬ», який проведе Саша Мураха — зін-активістка та співорганізаторка української зін-спільноти, колекціонерка та архіваторка зінів, культурна діячка, випускниця курсу Каті Лесів "Книжкова майстерня" 

16:30–17:30 — розмова-презентація збірки «ОСОБИСТЕ» Сашка Середи, дружківського поета, редактора, коректора, автора статей на літературну тематику, учасника літературних фестивалів, слемів та найрізноманітніших поетичних заходів. модеруватиме розмову Сергій Чорновіл — учасник донецького творчого об'єднання «Скупа куля», організатор та учасник різних літературних подій у Донецьку, Харкові та Львові, фіналіст чисельних літературних слемів. 

18:00–20:00 — вечір імерсивної поезії «ТРАНСФІҐУРАЦІЇ», об’єднаний з ДЖЕМОМ, в обов’язковій програмі виступатимуть: 
  • Оля Гонтар — дизайнерка артистичного одягу, мисткиня, поетка, мелодекламаторка, переможниця літературних слемів, організаторка Речитативної зони на День Музики у Львові 
  • Сашко Самарський — поет, прозаїк, людина з камерою, організатор прозових читань «Гра в довгу»
  • а також організатор і учасник інших літературних подій у Львові Морті Блек — психологиня, поетка, перекладачка, учасниця та організаторка подій у різних містах України, зокрема у Львові, Івано-Франківську, Харкові та Києві, авторка збірки поезій «У місто повертається магія» 



0 коментарів

Залишити коментар

avatar