21 Вересня 2024, 01:17 | Реєстрація | Вхід
/ Диваки та незануди: за що ми так любимо шведську літературу - 3 Червня 2021

Диваки та незануди: за що ми так любимо шведську літературу

Категорія: «Події»
Дата: 03 Червня 2021 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 411


Яка вона, Швеція? Суворий клімат, проте - одна з найщасливіших країн у світі, відома на весь світ своєю демократичністю, але в той же час - монархія. Батьківщина Нобеля та Абби, Грети Тумберг та Грети Гарбо, Volvo та Ikea. Як їм вдається бути такими різними?
Відповідь можна пошукати в шведській літературі.

Sigma Software - шведська компанія з українським серцем. Саме цінності демократичності, уваги до кожної особистості, дотримання обіцяного дозволяють нам формувати круті команди і створювати виняткові софтверні сервіси та продукти для наших клієнтів в усьому світі. А ще ми любимо вчитися та читати.

На честь днів Швеції в Україні, що проводяться посольством Швеції, ми запрошуємо усіх бажаючих 3 червня о 19:00 на лекцію Міри Київської присвяченій шведській літературі.

Міра - засновниця проекту Букмоль, медіа та громадської організації, що популяризує читання, велика поціновувачка шведської літератури. Вона розкаже про книжки, які дозволять нам краще розуміти Швецію, а можливо і себе.

Фредрік Бакман, Кетіль Бйорнстад, Стіґ Ларссон, Геннінґ Манкель, Торґні Ліндґрен, Пер Лаґерквіст, Стіґа Даґерман, Карола Ганссон, Ульф Старк, Свен Нордквіст, Анна Хьоґлунд та інші автори, які змушують нас плакати, сміятися, дивуватися та трошки заздрити.

Участь у лекції безкоштовна, за попередньою реєстрацією: https://www.surveymonkey.com/r/XZH327W

Дисклеймер: Після лекції вам захочеться купити багато шведських книг, не стримуйте себе!



0 коментарів

Залишити коментар

avatar