20 Травня 2024, 04:38 | Реєстрація | Вхід
/ Анастасія Леухіна: Розмова про життя та смерть - 29 Квітня 2021

Анастасія Леухіна: Розмова про життя та смерть

Категорія: «Події»
Дата: 29 Квітня 2021 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Zoom / Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 332


Зовсім не страшна книга. Про життя, смерть і все, що поміж ними – видання про те, що робити, якщо когось із близьких вам людей спіткала невиліковна хвороба. У книжці зібрано рекомендації, які дають відповіді на питання, що робити і як себе поводити із хворим. І це не лише практичні поради, написані з урахуванням українських медичних і соціальних реалій, а і щирі особисті історії людей, які діляться власним досвідом переживання подібних ситуацій, як демонструють, що навіть хвороби і смерть не здаватимуться такими страшними, якщо переживати їх усвідомлено і в любові.

Анастасія Леухіна розповість про книгу, досвід її написання та розвиток проекту після видання книги. А також про схожість та відмінність досвіду проживання смерті близьких від невиліковної хвороби та досвіду втрати друзів та колег на війні.

Анастасія Леухіна — співзасновниця кампанії #пуститевреанимацию і засновниця громадської організації «Горизонталі». Анастасія пережила смерть сина в закритій реанімації. Її мама — більше 15 років паліативна пацієнтка. Особистий досвід та досвід викладання переговорів і миротворчості допомагає Анастасії разом з командою організації змінювати медичну систему.
Модеруватиме: Анна Прохорова.

Лінк на подію у ZOOM: https://bit.ly/3stxgRl
Код доступу: 123123.
Трансляція відбуватиметься у Фейсбуці.

Подію організовує науково-видавниче об’єднання «Дух і Літера» та Українська асоціація військової медицини за підтримки Українського культурного фонду.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar