20 Травня 2024, 00:42 | Реєстрація | Вхід
/ Сергій Жадан I Відкритий університет - 12 Березня 2020

Сергій Жадан I Відкритий університет

Категорія: «Події»
Дата: 12 Березня 2020 (Четвер)
Час: 14:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Переяслав
Місце: ДПУ імені Григорія Сковороди
Адреса: вул. Сухомлинського, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 479


У його книгах, які перекладені тринадцятьма мовами, відбилися знакові події епохи: розпад СРСР, надії й розчарування, блукання умів, війна і пошуки виходу з кризи. Проблеми, про які він пише, близькі для кожного, адже все це переломлюється крізь призму людської особистості – живої, вдумливої, люблячої, яка страждає і намагається знайти опору в нещадному світі. Його поезії, есеї та романи є різними за стилем, тематикою, і навіть експресивністю. 

Він – надзвичайно різнобічна особистість: одночасно поет, прозаїк, автор есе, перекладач, громадський активіст, фронтмен гуртів «Жадан і Собаки» та «Лінія Маннергейма», учасник мультимедійних мистецьких проектів, організатор літературного життя України, рок-концертів, театралізованих вистав та навіть акцій громадянської непокори. Автор романів «Депеш Мод», «Ворошиловград», «Месопотамія», «Інтернат», поетичних збірок «Цитатник», «Ефіопія», «Життя Марії», «Тамплієри», «Антена» та ін. Певно, ви вже здогадалися, що до міста Переяслава та його альма-матер, у рамках партнерського проекту «Відкритий університет», їде Сергій Жадан [офіційна сторінка].

Зустріч відбудеться у четвер, 12 березня 2020 року о 13:00 у конференц-залі імені Василя Сухомлинського ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди». У ході зустрічі Сергій Вікторович прочитає свої кращі поезії, зокрема ті, які увійдуть до його нової збірки «Список кораблів», яка побачить світ у квітні, а також неодмінно відповість на питання всіх охочих. 

Усі, хто хоче зрозуміти, чим живе сучасна українська література, мають неодмінно познайомитися з його поезіями, а заодно почитати розповіді й романи цього популярного письменника, відзначені багатьма міжнародними літературними преміями. Не забудьте прихопити з собою кілька гривень, адже на зустрічі ви матимете нагоду придбати книги та отримати автограф від відомого автора.

Зустріч стане можливою завдяки Відділу освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності, Наукове Товариство Pereiaslav University та Літературне товариство ім. Ярослава Потапенка

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди, вул. Сухомлинського, 30


0 коментарів

Залишити коментар

avatar