03 Травня 2024, 06:44 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація дитячої серії книжок «Історії порятунку» - 15 Лютого 2020

Презентація дитячої серії книжок «Історії порятунку»

Категорія: «Події»
Дата: 15 Лютого 2020 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 536


Книгарня «Є» та видавництво «АССА» запрошують на презентацію дитячої серії книжок про домашніх улюбленців «Історії порятунку» та зустріч із лікаркою ветеринарної медицини Мариною Єрмолаєвою. Захід відбудеться 15 лютого. Початок – о 16.00. Реєстрація: http://bit.ly/3aY555z.

Марина Єрмолаєва має багаторічний досвід роботи, співвласниця та лікарка ветеринарного центру «Терра Вет». Під час зустрічі діти в інтерактивній формі дізнаються про правила поведінки з домашніми улюбленцями та догляду за ними.

Юні читачі також поринуть у світ пригод друзів Сема та Амелії – героїв серії книжок «Історії порятунку». Разом вони допомагають лікарям з ветклініки у Велфорді «Ковчег для тварин». Юних зоорятівників очікує безліч пригод – і врятованих життів тваринок.

Авторка популярної серії «Історії порятунку» – Люсі Деніелс. Це псевдонім, під яким об’єдналися кілька авторів у співпраці з ветеринарами. Наразі українською вийшло чотири книжки із цієї серії: «Котик-безхатько», «Кролик та його халепи», «Лисеня у небезпеці», «Цуценя уникає лиха».

Добрі та захопливі історії навчають дітей ставитися до тварин зі співчуттям, повагою та любов’ю. Ці оповідки неодмінно сподобаються всім дорослим та дітям, які люблять тварин. Крім того, вони містять практичні поради з догляду за тваринами.

Ваша дитина любить тварин і не оминає нагоди погладити кожного котика, песика, кролика? Тоді наша презентація саме для вас і вашої малечі!


15 лютого, 16:00. Книгарня «Є», Харків, вул. Сумська, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar