20 Травня 2024, 01:44 | Реєстрація | Вхід
/ Ірина Мацко «Секрети українського щастя» - 28 Січня 2020

Ірина Мацко «Секрети українського щастя»

Категорія: «Події»
Дата: 28 Січня 2020 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Арт-Кафе «Букiторiя»
Адреса: вул. Миколая Лисенка, 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 585


28 січня 2020 р. в Арт-Кафе Букіторія відбудеться презентація книжки Ірини Мацко «Секрети українського щастя або Хюге по-українськи». Книга вийшла в видавництві Саміт-Книга. 

У вечорі візьмуть участь: народна артистка України Лариса Кадочникова - Марічка з «Тіней забутих предків», кінокритик і сценарист Стас Сукненко, заслужений тренер СРСР і України з боксу Михайло Зав'ялов, фотохудожник Олег Павлюченков, Марина и Ольга Бублик - автори книги «Les Diners Romantiques de 15 Chefs de Paris», Володимир Чеповий - автор книги «ПЕРЕХРЕСТЯ» і головний редактор газети «БІЗНЕС», а також Валентин Щербачов.- телеведучий та заслужений журналіст України.

Не випадково, друга назва книги - «Хюге по українськи». 
*Хюге - поняття, що виникло в скандинавських країнах, що позначає відчуття затишку і комфортного спілкування з відчуттями благополуччя і задоволеності.

Україна - нація щасливих людей. А враховуючи історичні моменти та соціальні труднощі, геноциди та гноблення – українці справді унікальні  у своєму баченні щастя, його розумінні.

Одвічно українці вміли радіти життю. Але щастя на 10% тільки залежить від обставин і на 90% від нас. Ми самі обираємо цінності, на що витрачаємо час, які думки впускаємо у себе і як ставимося до тих ситуацій, що відбуваються в нашому житті. Насправді, все просто. Варто лише захотіти змінити свої погляди на життя, щоб стати щасливими.

Модерують зустріч - Ірина Мацко та видавець Іван Степурин (Саміт-Книга)

28 січня, 19:00. Київ, Арт-Кафе «Букiторiя», вул. Миколая Лисенка, 1


0 коментарів

Залишити коментар

avatar