28 Квітня 2024, 14:24 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Марії Микицей «Dolce Vita» - 17 Жовтня 2019

Презентація книжки Марії Микицей «Dolce Vita»

Категорія: «Події»
Дата: 17 Жовтня 2019 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх.
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 628


Книгарня «Є» та видавництво «Discursus» запрошують на презентацію книжки Марії Микицей «Dolce Vita», що відбудеться 17 жовтня за участю авторки. Початок – о 18:00. Модераторка - Ольга Деркачова.

«Dolce Vita» — це історія дивної дружби і ще дивнішої любові, історія здійснення найсокровенніших бажань, навіть якщо для цього потрібно чекати півжиття, історія про неповторність і загадковість кожної миті, а ще про неможливість знайти відповіді на всі запитання.

Якщо складні питання філософії буття вам уже поперек горла, то вам — сюди. Проза Марії Микицей розважає й переносить на хвилю безтурботності й оптимізму. Герої й героїні письменниці теж переживають свої драми, але читаючи про них, ви на безпечній відстані. Цю відстань створює гумор й екстраваґантність, якими авторка вміло оперує. Вона вміє увиразнити абсурд, але так, що читач від цього не постраждає. Вона вміє сміливо ламати стереотипи й переходити межі. Разом з авторкою ви не лише спостерігатимете за життєвими перипетіями героїнь і героїв, але й отримаєте легкий ефект присутності.


17 жовтня, 18:00. Івано-Франківськ, Вул. Незалежності, 31


0 коментарів

Залишити коментар

avatar