29 Квітня 2024, 02:34 | Реєстрація | Вхід
/ Дискусія «Гра Жанрів: фентезі vs трилер» (Львів) - 11 Травня 2019

Дискусія «Гра Жанрів: фентезі vs трилер» (Львів)

Категорія: «Події»
Дата: 11 Травня 2019 (Субота)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім.Романа Іваничука
Адреса: пл.Ринок, 9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: litkyt
Кількість переглядів: 655


Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука запрошує на гарячу дискусію «Гра Жанрів: фентезі vs трилер», що відбудеться 11 травня 2019 року за участі молодих українських авторів. Зима вже тут! Говоритимемо про переваги кожного з жанрів; чому автори вибрали для себе саме такий; створення персонажів та їхній зв’язок зі справжніми прототипами; у якому жанрі вигідніше та цікавіше писати в Україні; і спробуємо врешті визначити – який посяде на залізний трон? 

Учасники дискусії: 

  • Андрій Новік – Дебютант 2019 року, автор успішного гостросюжетного трилера «Останній Спадок» (видавництво – «Клуб Сімейного Дозвілля»)
  • Поліна Кулакова – прикапатська письменниця, з під пера якої з’явилося вже три книги у жанрі трилера – «Я пам’ятатиму твоє обличчя» (видавництво ЛА «DISCURSUS»), «Корсо» (видавництво ЛА «DISCURSUS»), «Дівчина, яку ми вбили» (видавництво «Дім Химер»)
  • Наталія Матолінець – чудова львівська авторка, справжня майстриня підліткового та міського фентезі. Відома українському читачу як і романами («Гессі» (видавництво «VIVAT») та «Варта у Грі» (видавництво АССА), так і оповіданнями в фантастичних збірках. Номінант літературного конкурсу «Коронація Слова».
  • Віктор Янкевич – письменник з Тернопільщини, справжній знавець у царині детективу. Добре відомий як автор гостросоціального детективу «Тенета», та гостросюжетного детективу «Копія» (видавництво «Богдан»)
  • Ярина Каторож – чарівна Винниківська (Львів) письменниця, номінант літературного конкурсу «Коронація Слова». Авторка чудового фентезійного роману «Алхімія Свободи» (видавництво «Твердиня», а також трилогії (епічне, пригодницьке фентезі) «Палімпсест» - «Стожар», «Альянс», (третя книга готується), Видавництво «КМ-Букс».
Початок о 18:00. Модерує Тетяна Пилипець

Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/2837130026327351/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar