29 Квітня 2024, 08:26 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція #ЄTalks до дня безпеки в Інтернеті | Франківськ - 5 Лютого 2019

Лекція #ЄTalks до дня безпеки в Інтернеті | Франківськ

Категорія: «Події»
Дата: 05 Лютого 2019 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 587


Книгарня «Є» та ГО «Центр дослідження комунікації» запрошують на лекцію #ЄTalks до Міжнародного дня безпеки в інтернеті. Захід відбудеться 5 лютого. Початок – о 18.30.

День безпеки в інтернеті є міжнародною календарною подією і виник за сприянням організації Insafe, починаючи з 2004 року. Він відзначається щорічно у другий день другого тижня лютого. Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді. Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращого і більш безпечної онлайн-спільноти. Лекторами будуть:

Наталія Гошилик – директор громадської організації «Центр дослідження комунікації», кандидат філологічних наук, доцент кафедри англійської філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, авторка понад 40 наукових праць з питань когнітивної лінгвістики, медіа-дискурсу, міжкультурної комунікації та еколінгвістики;

Інна Сахневич – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри англійської мови ІФНТУНГ. Наукові інтереси пов’язані із дослідженням медіаосвіти, медіаосвітніх засобів і технологій, інтеграцією медіаосвіти у навчальний процес вищих закладів освіти.


Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Тел.: (094) 928-31-41



0 коментарів

Залишити коментар

avatar