28 Квітня 2024, 23:35 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Вогонь і кров» Ернста Юнґера - 26 Грудня 2018

Презентація книги «Вогонь і кров» Ернста Юнґера

Категорія: «Події»
Дата: 26 Грудня 2018 (Середа)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Літературний клуб «Пломінь»
Адреса: провулок Шевченка, 5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 820


В середу, 26 грудня, в київському лекторії літературного клубу «Пломінь» відбудеться презентація українського перекладу творів Ернста Юнґера «Вогонь і кров» за участі дослідниці спадку письменника – Олени Семеняки.

Вперше перекладена українською мовою збірка «Вогонь і кров» присвячена фронтовим переживанням німецького письменника, філософа, ідеолога консервативної революції Ернста Юнґера під час його участі у Першій світовій війні. Натхненні та захопливі тексти звично для автора ведуться у формі щоденника, що, разом із листуванням з ріднею автора, є логічним продовженням осмислення Юнґером феномену війни, побратимства та нового світового порядку з часу написання першого роману «В сталевих грозах».
Під час презентації ми поговоримо про ранній період творчості Ернста Юнґера, осмислення нового типу війни після Першої світової, а також те, чому читати Юнґера 100 років після написання творів досі актуально та важливо.

Презентація розпочнеться о 19.00 в приміщенні літературного клубу Пломінь, що знаходиться за адресою: провулок Шевченка 5 (ст. м. Майдан незалежності), Козацький Дім – 3 поверх. 


26 грудня, 19:00. Київ, Літературний клуб «Пломінь», провулок Шевченка, 5


0 коментарів

Залишити коментар

avatar