05 Травня 2024, 08:16 | Реєстрація | Вхід
/ «Родовий відмінок» Міли Іванцової у Києві | Презентація - 21 Листопада 2018

«Родовий відмінок» Міли Іванцової у Києві | Презентація

Категорія: «Події»
Дата: 21 Листопада 2018 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 761


Книгарня Є та видавництво «Брайт Букс» запрошують поціновувачів «терапевтичної» прози Міли Іванцової на презентацію нового видання бестселера «Родовий відмінок», що відбудеться 21 листопада. Початок – о 18:30.

Правдивий роман про умови, в яких на світ з’являлися ті, кому сьогодні вже за тридцять, про реалії часу з порожніми полицями в період «безчасся», про становлення характерів, що формувалися в ті роки, про справжню дружбу, яка виникала між жінками в палатах пологових будинків і могла тривати все життя, про те, як складалися долі цих жінок і їхніх малюків багато років потому.

Долучайтеся до розмови на вічні теми – про материнську любов і дітей, злети і падіння, рух уперед і вгору, любов, людяність, Київ... Приходьте набиратися наснаги і наснажувати тих, хто поряд, дарувати і отримувати тепло!

Міла Іванцова народилася і виросла в Києві, за освітою – викладач російської мови і літератури та французької мови. Викладала французьку в школі, Ліцеї туризму, Інституті туризму ФПУ, має досвід перекладацької та журналістської роботи. У зрілому віці почала писати вірші, оповідання. Роман «Родовий відмінок» отримав номінацію «Вибір видавців» у літературному конкурсі «Коронація слова – 2009». Роман «Гра в паралельне читання» увійшов у трійку творів-переможців цього ж конкурсу в 2012 році.

Наразі авторка має у творчому доробку шість романів, книгу-повість для підлітків про спортсменів «Заради мрії», участь у трьох збірках-антологіях сучасних авторів, переклад роману парижанки Дельфін де Віган «Підземні години». Її твори були відзначені у рейтингах «Книга року Бі-бі-сі» та «Книга року журналу «Кореспондент». У 2012 році нагороджена відзнакою «Золотий письменник України».


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Телефон: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar