30 Квітня 2024, 13:15 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Андрія Куркова «Серые пчёлы» - 30 Серпня 2018

Презентація книги Андрія Куркова «Серые пчёлы»

Категорія: «Події»
Дата: 30 Серпня 2018 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня-кавярня «Довженко книги. кава. кіно»
Адреса: вул. Бульварно-кудрявська, 43-А
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 917


30 серпня, о 19:00, в Києві пройде презентація книги Андрія Куркова «Серые пчёлы» (Фоліо). Місце проведення - книгарня-кавярня «Довженко книги. кава. кіно» (вул. Бульварно-кудрявська, 43-А). 

Андрій Курков - український письменник, сценарист, журналіст. Пише дитячу та дорослу літературу. Автор багатьох творів, які перекладені багатьма мовами світу. У 2012 році нагороджений відзнакою «Золотий письменник України».


«Серые пчелы» - це книга про життя людей у прифронтовій зоні; про відвагу, любов і незламні принципи.

У селі Мала Староградівка, яке знаходиться в так званій сірій зоні, залишилися жити лише двоє - пенсіонер сорока дев'яти років Сергій Сергійович і його колишній однокласник Пашка. І вони, маючи абсолютно протилежні погляди на життя, змушені миритися, хоча до одного заходять в гості українські військові, а до іншого - сепаратисти. Головна турбота Сергійовича - як і куди з настанням весни відвезти подалі від війни своїх бджіл - всі шість вуликів. Відвезти туди, де не стріляють, щоб згодом у меду не було присмаку війни. Зібравшись у дорогу, бджоляр і сам поки не уявляє, які випробування чекають на нього і на його бджіл. Після не зовсім вдалої зупинки біля Запоріжжя він вирішує їхати з бджолами до Криму, до татарина, з яким познайомився понад двадцять років тому на з'їзді бджолярів. Він навіть уявити собі не може, що літо, проведене в Криму, навчить його не довіряти не тільки людям, а й власним бджолам.

Будь ласка, пройдіть реєстрацію, щоб ми могли розрахувати кількість сидячих місць: https://goo.gl/forms/gt2vdKhyatFAe6fe2

Подія у Facebook: https://goo.gl/emv3vT


0 коментарів

Залишити коментар

avatar