02 Травня 2024, 20:12 | Реєстрація | Вхід
/ Інтерактивна читанка «Незвичайні професії» - 11 Серпня 2018

Інтерактивна читанка «Незвичайні професії»

Категорія: «Події»
Дата: 11 Серпня 2018 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня-кав’ярня Старого Лева
Адреса: вул. Прорізна, 10
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 934


Тітестер, обіймач панд, кінолог, сурдоперекладач, флорист – про ці та багато інших професій дітки дізнаються на професійній читанці у книгарні-кав’ярні Старого Лева в Києві (вул. Прорізна, 10) у суботу, 11 серпня. З Мавпою БуФ та «Незвичайними професіями» під час читанки ми будемо грати в ігри на розвиток пам’яті, ставити і відповідати на питання, слухати і читати вголос. Початок о 12:00.


«Незвичайні професії» – книжка-віммельбух художниці Юлії Коломоєць та письменниці Алли Гутніченко, що допоможе малечі не лише дізнатися про дуууже цікаві професії, а й весело та пізнавально провести час. У виданні кожній професії присвячено по три розвороти: на одному розповідається про її особливості та зображено сферу діяльності, на другому йдеться про знаряддя, потрібні для роботи фахівцеві, а третя є зазвичай інтерактивною та інформативною. Книжка про дивовижні професії пасуватиме дітям різного віку, та й дорослим теж.

На сторінках цього віммельбуха юні читайлики познайомлять з хлопчиком Андрійком, у якого незвичайна родина. Кожен у ній має улюблену роботу і в кожного – незвичайна, але важлива й цікава професія. Мама – флорист, тато – палеонтолог, сестра – обіймачка панд, дідусь – тітестер, а бабуся – сурдоперекладач. Є в родині також склодув і повітроплавець, архітектор та піцайоло і кінолог, а сам хлопчик ще не знає, ким стане, коли виросте. Більше про книжку: https://goo.gl/akL9J5



Мавпа БуФ – проект про читання, активне слухання, цікаві ігри та розмови про світ, повний дива, несподіванок і відкриттів. Організатори проекту переконані, що читання вголос допомагає розвивати дітям мовні навички, уяву та критичне мислення та закохує їх у читання.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar