27 Квітня 2024, 03:17 | Реєстрація | Вхід
/ Вечір українсько-білоруської дружби: Ірванець і Хаданович - 4 Травня 2018

Вечір українсько-білоруської дружби: Ірванець і Хаданович

Категорія: «Події»
Дата: 04 Травня 2018 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: 70 грн
Місто: Київ
Місце: Кнайп-клуб «Купідон»
Адреса: вулиця Пушкінська 1-3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 839


Вечір двох чудових поетів: Олександра Ірванця та Андрея Хадановіча.

У польській залі кнайп-клубу «Купідон» двоє блискітливих, іскрометних поетів намагатимуться перевершити один одного у мистецтві словесної гри. Українська та білоруська мови звучатимуть на рівних!

Обов'язкова реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/H7hwL0lPZQRz4pcr1 



Олександр Ірванець - відомий український поет, прозаїк та драматург. У 1985 році заснував організацію «БУ-БА-БУ» разом з Юрієм Андруховичем та Віктором Небораком. Автор понад двох десятків книг та численних публікацій у часописах і альманахах Європи й Америки. Твори перекладалися англійською, німецькою, французькою, шведською, польською, чеською, білоруською, російською, італійською, хорватською мовами.

Андрей Хадановіч - білоруський поет і перекладач. За освітою філолог, спеціаліст з французької літератури. Закінчив філологічний факультет Білоруського державного університету (1995) і аспірантуру БДУ (1999). Викладає в БДУ історію французької літератури; також викладає в Білоруському гуманітарному ліцеї ім. Якуба Коласа. Член Союзу білоруських письменників і Білоруського ПЕН-Центра. Перекладає з французької, української і польської мови.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar