19 Квітня 2024, 14:14 | Реєстрація | Вхід
/ VIІI Книжкова виставка «Книжкові контракти» - 17 Грудня 2017

VIІI Книжкова виставка «Книжкові контракти»

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 17 Грудня 2017 (Неділя)
Час: 12:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Український дім
Адреса: вул. Хрещатик, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1636


14-17 грудня 2017 року в приміщенні міжнародного виставкового і конгрес-центру Києва «Український дім», за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 2, відбудеться VIІI Київська книжкова виставці «Книжкові контракти»
 
На виставці буде представлено розмаїття літератури, яку можна буде придбати за ціною виробника:
  • наукова й публіцистична
  • художні книги для дорослих і дітей
  • навчальна й довідкова
  • періодичні й газетно-журнальні видання
  • мистецтвознавча й музична
  • подарункові й мистецькі альбоми
Для відвідувачів виставки запланована різноманітна програма Це і численні автограф-сесії літераторів, майстер-класи, дискусії за участю як відомих українських письменників, літературознавців, художників, так і  молодих початківців на літературній ниві.

Автори і видавці проведуть цікаві автограф-сесії та презентації нових видань! Відбудеться церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Краща книга України».

Традиційно, в рамках книжкової виставки, проводиться Благодійна акція по збору видань для юних мешканців Донецької та Луганської областей.

У ці дні, коли усіх охоплює «подарункова паніка», ви зможете відвідати передріздвяний ярмарок подарунків «Чобіток Святого Миколая», поринути у казку справжнього свята: норвезьке різдвяне печиво, ароматичні свічки, hand made прикраси, дерев’яні іграшки для ялинки, оригінальні зимові композиції, святкові солодощі, гарячий шоколад та запашний чай з лимоном і корицею – подарують вам святковий настрій.

До дня Святого Миколая запланована цікава розважальна програма для дітей.

Умови участі та заявка на участь у ярмарку - на офіційному сайті виставки bookexpo.in.ua
Виставка проводиться згідно Указу Президента України № 47/2017  Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 грудня 2016 року  «Про Доктрину інформаційної безпеки України».


0 коментарів

Залишити коментар

avatar