26 Квітня 2024, 03:20 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація Нотатника для активних батьків - 26 Жовтня 2017

Презентація Нотатника для активних батьків

Категорія: «Події»
Дата: 26 Жовтня 2017 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Інша Освіта / Insha Osvita
Адреса: вул. Січових Стрільців, 52Д
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 914


26 жовтня Інша Освіта запрошує на презентацію «Нотатника для активних батьків». Приходьте погортати його та дізнатися більше про публікацію від представниць авторського колективу Наталі Трамбовецької та Іванни Чупак.

«Нотатник для активних батьків» має свою історію та своїх героїв. Ці герої ми – звичайні батьки та їх діти, які навчилися поєднувати семінари, тренінги та подорожі з піклуванням про малечу. Ми не робили цього навмисне і навіть не загадували наперед, що так може бути. Ми просто працювали і подорожували, поки у нашій організації не з’явилися перші малюки. Тоді ми вирішили, що не хочемо обирати між роботою, розвитком та сім’єю, і почали розвивати дружній до дітей підхід. Це не означає, що все завжди гладко і спокійно. Навпаки, з нами часто трапляються смішні та непрості історії, адже зараз у нашій організації 10 малюків, і майже на кожному заході буває хоч хтось із них. Деякі з цих історій можна буде прочитати у коміксах на сторінках нотатника».

Інша Освіта пропонує робити все усвідомлено та послідовно. Тому у нотатнику знайшлося місце і плануванню особистих цілей, і рефлексії окремих подій. Як бонус для тих, хто займається тренерством і фасилітацією - блок для практикування навичок візуалізації. І звісно, окремі сторінки для дітей! 


Активні батьки Іншої Освіти не тільки ведуть тренінги та подорожують, а й займаються методичними напрацюваннями у сфері неформальної освіти. Тому на презентації у вас буде можливість познайомиися і з іншими нашими посібниками.

Запрошуємо усіх, для кого зараз актуальне активне батьківство, або хто шукає шляхи поєднувати роль батька чи мами з іншими ролями.

Нотатник створено в рамках проекту «Діалог заради змін», який реалізовує спілка MitOst e.V. та оператором якого в Україні є Інша Освіта. Проект реалізується за дружньої фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Нічеччини та Фонду імені Роберта Боша.

26 жовтня. Початок о 18:00. Київ, Інша Освіта / Insha Osvita, вул. Січових Стрільців, 52Д


0 коментарів

Залишити коментар

avatar