26 Квітня 2024, 06:59 | Реєстрація | Вхід
/ Дискусія «Табу на російські соцмережі та інтернет-сервіси» - 7 Червня 2017

Дискусія «Табу на російські соцмережі та інтернет-сервіси»

Категорія: «Події»
Дата: 07 Червня 2017 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 801


Львівська Книгарня «Є» запрошує на дискусію «Табу на російські соцмережі та інтернет-сервіси: чому (не) схвалюємо?». Захід відбудеться 7 червня. Початок — о 18.30. Модераторка — Галина Сафроньєва.

Майже місяць тому Президент України Петро Порошенко підписав указ про введення у дію рішення РНБО про блокування соцмереж «Вконтакте», «Однокласники» та інших російських ресурсів на території України. Таке нововведення не залишило осторонь мільйони українських користувачів російських інтернет-сервісів. І якщо частина з них зрозуміла таку позицію української влади, мовчки прийнявши заборону, то багато людей все ж не погодилося з рішенням, почавши шукати шляхи обходу такої ситуації. І зараз чимало сайтів пропонують алгоритми, які допомагають надалі користуватися ресурсами, що потрапили під санкції. 

Навіщо вони це роблять? Чому українські громадяни свідомо продовжують виставляти свої персональні дані на сайтах країни-агресора? Чи все врахували наші можновладці, ухвалюючи рішення про табу на російські сервіси в мережі? Відповіді на ці та інші запитання шукатимемо разом із Іваном Городиським — юристом, кандидатом юридичних наук, директором Школи права УКУ; Анастасією Шибіко — журналісткою, кореспонденткою в зоні АТО, волонтеркою організації «ASAPRESCUE»; Ігорем Фещенком — регіональним представником Інституту масової інформації у Львівській області.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar