26 Квітня 2024, 20:48 | Реєстрація | Вхід
/ Книжковий фестиваль «Irpin BookFest» 2017 - 27 Травня 2017

Книжковий фестиваль «Irpin BookFest» 2017

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 27 Травня 2017 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Ірпінь
Місце: Центральна площа міста
Адреса: вул. Тараса Шевченка
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1093


27 травня в Ірпіні відбудеться Книжковий фестиваль «Irpin BookFest». Цей захід має на меті популяризувати читання книг українських авторів. Усі виручені кошти будуть передані діткам з особливими потребами місцевого центру «Дивосвіт».

Книжковий фестиваль, до участі у якому залучено понад 20 столичних і всеукраїнських видавництв, розпочнеться о 10:00 на Центральній площі міста Ірпеня по вулиці Шевченка. На гостей чекатимуть творчі зустрічі з авторами, фотовиставка в Ірпінській центральній міській бібліотеці від прозаїка і журналіста Володимира Коскіна «Руки письменників», виставка «Обличчя книжок» художників-ілюстраторів та учнів Художньої школи академічного рисунку і живопису «Irpen Art School», книжковий ярмарок, ярмарок хенд-мейд, дитяча розважальна зона, фотовиставка «Сушка» і тематичні фотозони, на яких працюватимуть професійні фотографи. На головній сцені усіх учасників фестивалю вітатимуть вокальні, театральні і танцювальні колективи. Також заплановано поетичний марафон, танцювальний флешмоб, виступи запрошених гостей, учасників, організаторів заходу.

Кожен, хто завітає на фестиваль, зможе придбати книги сучасних українських авторів, послухати і поспілкуватися з відомими письменниками як Приірпіння, так і Києва та області.


Організаторами заходу є креативне кафе «Газон» (Дарина Катькало), Національна спілка письменників України, газета «Ірпінський вісник», Veter Levchenko Entertainers, організація та проведення заходів, Художня школа академічного рисунку і живопису «Irpen Art School». Фестиваль відбудеться за підтримки Ірпінського міського голови Володимира Карплюка і Міністерства інформаційної політики України.

Партнери заходу: ТМ «Три ведмеді», ТМ «Пепсі», Рекламна агенція «Імперія», Студія театру і кіно «Ромео і Джульєта», ЖК «Лемонграсс», Студія декору «AniRa», Студія декору «Anytime», Волонтерська організація «Книжкова толока», Колектив організації «Ирпень как он есть», Інформаційний партнер «Портал Ірпеня» та «IrpinKids»



0 коментарів

Залишити коментар

avatar