26 Квітня 2024, 14:49 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книг Яна Валєтова «Ничья Земля» - 17 Березня 2017

Презентація книг Яна Валєтова «Ничья Земля»

Категорія: «Події»
Дата: 17 Березня 2017 (П'ятниця)
Час: 20:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Книгарня «ДОВЖЕНКО книги.кава.кіно»
Адреса: вул. Бульварно-Кудрявська, 43а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1172


17 березня, о 19:00 у Книгарні Довженко книги.кава.кіно (вул. Бульварно-Кудрявська,43а) відбудеться презентація книг Яна Валєтова «Ничья Земля».
 
Ян Валєтов - український письменник, автор семи гостросюжетних романів, написаних в жанрі трилер. В 2016 році у видавництві «Фоліо» був опублікований роман в двох книжках «Проклятый. Евангилие от Иуды».
 
Книга 1. На півночі Російська імперія, ведена залізною правицею Імператора всієї Русі Олександра Олександровича Крутова. На сході – Східна Республіка під керівництвом Ради Олігархів. На заході – Конфедерація, на чолі якої гетьман Стецьків. А між ними… Місце, де неможливо жити, але все ще можна на щось сподіватися. Притулок для ізгоїв та героїв. Нічия Земля.
Роман-попередження, від якого у 2007 році відмовилися всі українські видавці, нарешті повертається додому.

Книга 2. Битва систем та ідеологій розгортається на вулицях Лондона, в мангрових заростях Куби, в червоних пустелях Африки, на засніжених пустках розірваної на шматки України, в затопленій небувалою зливою Москві. Продажні політики, шпигуни, терористи, найманці і бунтарі – хто з них вирішить долю країни, а хто байдуже підставить її під удар Хвилі? Де закінчується вигадка і починається правда? У цій книзі передбачені конфлікт у Грузії, газові війни і розкол України. У героях цього апокаліпсису ви легко впізнаєте знайомих вам українських і російських політиків. Залишається тільки прочитати…


0 коментарів

Залишити коментар

avatar