04 Травня 2024, 11:38 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: Читання Альфреда Шклярського - 25 Лютого 2017

Дитяча субота: Читання Альфреда Шклярського

Категорія: «Події»
Дата: 25 Лютого 2017 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Суми
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 838


Сумська Книгарня «Є» запрошує дітей віком 9-13 років на Дитячу суботу: знайомство з пригодницькою книжкою Альфреда Шклярського про захопливі пригоди юного мандрівника Томека Вільмовського «Томек на стежці війни» (видавництво «Астролябія»). Захід відбудеться 25 лютого. Початок — о 12.00.

У суботу познайомимось із пригодницькою книжкою польського письменника Альфреда Шклярського про захопливі пригоди юного мандрівника Томека Вільмовського «Томек на стежці війни»: у цій історії Томек вирушає до Північної Америки, аби відвідати Саллі, яка у той час гостювала у Нью-Мексико, та завербувати для одного з європейських цирків групу індіанців. Та охочого до пригод хлопця втягує вир неспокійного життя на мексиканському прикордонні. Доля його зводить із індіанцем Червоним Орлом і з провідником групи повстанців Чорною Блискавкою. Він полює на орлів, бере участь у родео, але, перемігши на верхових перегонах, несподівано наживає впливового ворога — багатого мексиканського ранчеро, що, врешті, обертається справжньою війною, бо тепер він мусить рятувати викрадену Саллі. Та на допомогу приходять вірні друзі. А далі на Томека чекає небезпеча мандрівка Індією, Тибетом і Китаєм.

На згадку про цю героїчну подорож виготовимо справжній амулет індіанських племен, етнічну прикрасу-талісман — «вловлювач снів», — який своєю павутиною не пропускатиме погані сни, а добрі, проходитимуть крізь нього.

Реєстрація за телефоном 066 424 47 68 (Наталя).

Сумська Книгарня «Є», вул. Соборна, 44. Тел.: (054) 2701904


0 коментарів

Залишити коментар

avatar