28 Березня 2024, 13:43 | Реєстрація | Вхід
/ II Київська книжкова виставка «Книжкові контракти» - 18 Грудня 2016

II Київська книжкова виставка «Книжкові контракти»

Категорія: «Події»
Дата: 18 Грудня 2016 (Неділя)
Час: 10:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Український дім
Адреса: вул. Хрещатик, 2
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1872


Державний комітет телебачення і радіомовлення України запрошує до участі у VII Київській міжнародній книжковій виставці «Книжкові контракти», яка традиційно відбудеться з 15 по 18 грудня в Українському Домі на Європейській площі, за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 2.
     
На виставці буде широко представлено літературу на будь-які смаки та уподобання — художню, наукову, дитячу, довідкову,  історичну, краєзнавчу, подарункові видання за ціною виробника, альбоми про мистецтво, антикварні книжки, періодику, музичну  літературу.
           
Відвідувачів гостинно зустрічатиме «Різдвяна вітальня», де усі зацікавлені поспілкуються як з  відомими  письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. Тут щодня проходитимуть цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі,  художні автограф-сесії.
          
Під час проведення виставки запрошуємо всіх долучитися до благодійної акції по збору видань для юних мешканців Донецької та Луганської областей
          
До дня Святого Миколая запланована цікава розважальна програма для дітей. А також відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Краща книга України».
 
Організатори виставки: Державний комітет телебачення і радіомовлення України, Державне підприємство «Український дім»

Умови участі та заявку шукайте на офіційному сайти виставки www.bookexpo.in.ua


0 коментарів

Залишити коментар

avatar