19 Квітня 2024, 16:24 | Реєстрація | Вхід
/ «Знаки часу. Розпізнавання» Л. Стринаглюка - 13 Жовтня 2016

«Знаки часу. Розпізнавання» Л. Стринаглюка

Категорія: «Події»
Дата: 13 Жовтня 2016 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1706


Івано-Франківська Книгарня «Є» та видавництво «Брустури», у рамках VІІІ Літературного фестивалю ім. Тараса Мельничука «Покрова», запрошують на презентацію книжки Любомира Стринаглюка «Знаки часу. Розпізнавання», що відбудеться 13 жовтня. Початок – о 18.00.

Цей, свого роду, довідник буде корисний людям, які цікавляться символікою, щоб зрозуміти правдивий сенс поширених у світі знаків, виявити їхню несумісність з наукою Христа, Його Церкви, Святого Письма, а також з’ясувати відверто антихристиянський характер деяких із них. Книжка Любомира Стринаглюка «Знаки часу. Розпізнавання» переконує: нерозуміння значення і дії деструктивної символіки може призвести до демонічної маніпуляції особою та й, зрештою, до руйнівних наслідків у її житті.
Митрополит Володимир Війтишин

Пізнання правди про знаки часу, вміння розпізнавати їх є запорукою справжньої свободи дітей Божих. Сьогодні спостерігаємо значне поширення різної сумнівної символіки, а також амулетів, талісманів, оберегів у сучасному світі. Щоб не впасти у поклоніння дияволу, потрібно розуміти їхнє справжнє значення, яке подає у книзі «Знаки часу. Розпізнавання» Любомир Стринаглюк.
Отець-екзорцист Ян Білецький

Івано-Франківськ, Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх. Тел.: (094) 928-31-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar