02 Травня 2024, 19:11 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Владислава Івченка «Третій фронт» - 12 Жовтня 2016

Презентація роману Владислава Івченка «Третій фронт»

Категорія: «Події»
Дата: 12 Жовтня 2016 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська 2
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1114


Хмельницька Книгарня «Є» та видавництво «Темпора» запрошують на презентацію нової книжки Владислава Івченка «Третій фронт», яка відбудеться 12 жовтня. Початок – о 18.30. Модератор — редактор видавництва «Темпора» Олександр Стукало.

Книжка Владислава Івченка «Третій фронт» — пригодницько-фантастичний роман про невидиму війну за Україну з використанням супергероїв вітчизняного виробництва. Головний герой – Владюша Бар-Кончалаба потрапляє під одну з хвиль мобілізації, але замість служби в АТО отримує незвичайне і надзвичайне завдання, від якого залежить доля України. Чи вдасться йому перемогти, читайте у «Третьому фронті».


Що робити, коли у війні з Росією замало двох фронтів – воєнного і медійного? Правильно – відкривати третій. Третім фронтом, фронтом монстрів і чудовиськ, командує з нашого боку єдиний пристойний фахівець – Владюша Бар-Кончалаба. Йому доведеться багато чого пройти й багато кого здолати, адже цей фронт є надзвичайно напруженим та моторошним. Царина національного несвідомого, міфів і легенд ‒ саме її доведеться дослідити читачам разом із автором та його героями.

Владислав Івченко (Суми) ‒ український письменник, у чиєму доробку ‒ 5 книжок про найкращого сищика імперії Івана Карповича Підіпригору (одна ‒ у співавторстві) й книжка про Майдан і війну, що досі триває.


Хмельницька книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й пов. Тел.: (094) 928-31-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar