27 Квітня 2024, 04:10 | Реєстрація | Вхід
/ Літературний фестиваль «Театр вух GLOBAL» в Одесі - 4 Червня 2016

Літературний фестиваль «Театр вух GLOBAL» в Одесі

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 04 Червня 2016 (Субота)
Час: 18:00
Вартість: free donation
Місто: Одесса
Місце: Всесвітній клуб одеситів, ЄКЦ Мигдаль, КА Новий Акрополь
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1374


З 4 по 13 червня в Одесі пройде «Театр вух GLOBAL» - літературно-музичний фестиваль для будь-яких вух!

Відкиньтеся на спинку стільця, дозвольте зав'язати Вам очі й ви пориньте у дивовижний світ рим, рядків і звуків. Відтепер різними мовами! Хочете знати англійську, але стомлюють неправильні дієслова, ненавидите артиклі в німецькій і закінчення французької - приходьте за порцією натхнення на фестиваль Театр вух GLOBAL. Повірте, трохи поезії, темряви, живої музики у виконанні носіїв мови - і вивчення мови стане куди приємніше!

Фестиваль покликаний продемонструвати ідею того, що у таланту немає меж, національностей і мовних бар'єрів. Програма включає в себе аудіокнигу на різних мовах, концерти та презентації українських авторів.


«Театр вух» - літературний аудіотеатр, платформа для молодих письменників, поетів та музикантів. Всі глядачі знаходяться в залі з зав'язаними очима. Немає нічого, крім тексту і голосу. Зовнішність, харизма, жести авторів вже не мають значення. Автори залишаються один на один з концентратом себе і глядачами. Через відсутність відволікаючих чинників, сприйняття загострюється. 

«Театр вух» - місце концентраціі чуттєвості, простір для експериментів і стимул для багатьох авторів. За кулісами театру функціонує така собі творча лабораторія - «Літературний салон», що збирається щотижня.


Вхід на подію тільки за реєстрацією: посилання
Подія Вконтакті: https://vk.com/tu.global


«Театр вух» на мапі культурних проектів України: http://litcentr.in.ua/board/22-1-0-317


0 коментарів

Залишити коментар

avatar