06 Травня 2024, 06:29 | Реєстрація | Вхід
/ Поетичні читання «Евтерпа: Букви і Ноти» - 9 Жовтня 2015

Поетичні читання «Евтерпа: Букви і Ноти»

Категорія: «Події»
Дата: 09 Жовтня 2015 (П'ятниця)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: Галерея Мистецтв імені О.Замостян
Адреса: вул. Іль’їнська, 9
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 959


9 жовтня, в рамках проекту Ігоря Цикури «Ненавмисні зв'язки» (живопис, інсталяція), пройдуть поетичні читання «Евтерпа: Букви і Ноти».

Про проект Ігоря Цикури: «Зв’язаність двох подій, рознесених в часі і просторі, як правило – не очевидна. Особливо коли вони не мають видимих точок дотику. Але ж (і це якраз – очевидно) якщо вже ці дві (чи – більше) події взагалі відбулися, то вони напевне зв’язані – хоча б тим, що всі вони включені в колесо Сансари (об’єднані в Континуумі, пов’язані екзистенційно, беруть початок від Великого Вибуху – хай кожен вибере вираз відповідно до власних вподобань чи переконань). І коли це розумієш, то пошук зв’язків між чимось і чимось (а хоч би і між нічим і нічим) починає нагадувати ситуацію, коли ти напевно знаєш, що рішення задачі – є, записане в кінці якогось підручника, але проблема в тому, що ні область знань, ні мова, якою написано – не те що відповідь – завдання! тобі не відомі. Загадка, яка напевно має відгадку, смисл якої тобі в повній мірі не відкриється ніколи – можливо найважливіший стимул витримувати (і – підтримувати) себе-в-цьому-світі». 

Й то не просто виставка живопису. Ігор намудрував із простором щось неймовірне. Настільки, що усім гостям для відвідин пропонують брати із собою індивідуальне джерело світла - тобто ліхтарик, мобільний, етц. Виставка триватиме у галереї мистецтв ім. О. Замостян до 10 жовтня 2015 року.


В поетичних читаннях «Евтерпа: Букви і Ноти» візьмуть участь: Юля Куліш, Марі Дачковська, Іра Шостак та Варвара Поднос. Музикальна складова: Лесь Якимчук.

Світло і темрява, колір і тло, букви та ноти. Вам буде цікаво і добре, приходьте. 

9 жовтня (пт). Початок о о 19:00. Вхід: вільний. 
м. Київ, Галерея Мистецтв імені О.Замостян, вул. Іль’їнська, 9


0 коментарів

Залишити коментар

avatar