29 Квітня 2024, 17:57 | Реєстрація | Вхід
/ Видавництва запрошують на «Книжкову Бучу» - 24 Серпня 2015

Видавництва запрошують на «Книжкову Бучу»

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 24 Серпня 2015 (Понеділок)
Час: 12:00
Місто: Буча
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1189


22–24 серпня в міському парку Бучі відбудеться фестиваль української книги «Книжкова Буча»Ініціаторами та головними організаторами «Книжкової Бучї» є: Національна Спілка Письменників України, Бучанська міська рада, група компаній «АДЕФ» та газети – «Літературна Україна» і «Бучанські новини».

Метою фестивалю є популяризація книжки для читачів будь-якого віку, відродження видавничої індустрії, знайомство гостей зі знаними та молодими письменниками і, зрештою, сприянная розвою української літератури. 

Організатори події зазначають, що "це тим більше важливо, адже поки що в українських видавців занадто мала пропозиція, щоб заповнити увесь книжковий ринок України. Росія виробляє понад 100 тисяч найменувань книг на рік, Україна - лише 16 тисяч. А на сам ринок, згідно з даними Асоціації видавців, потрапляє не більше 8 тисяч".
У рамках фестивалю заплановано проведення презентацій нових книжок, автограф-сесій, зустрічей з відомими українськими письменниками та видавцями тощо.

Умови участі – безкоштовні. Оргкомітет надає безкоштовно торгівельну палатку, 2 столи, 2 стільці. Безкоштовно організовуються презентації. Для представників видавництв, які функціонують за межами Київської області, передбачені пільги на проживання.


Усі зацікавлені видавництва запрошують подати заявки на участь у фестивалі до 15 серпня на e-mail volodymyr_sh@ukr.net.
Заявки на акредитацію надсилайте на e-mail: sv-kulida@meta.ua, або телефонуйтеи за номером: (093) 939-16-88.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar